Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 1824
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-01-15, 15:00
Jako,ze wiosne juz w powietrzu czuc to sobie kilka fatalaszkow zamowilam. Mialam sie najpierw odchudzic,ale nim mi sie uda to kolejna zima nadejdzie,a w czyms chodzic trzeba
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 817 dni temu Posty: 2269
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-15, 22:43
angik1683, w moim guście śliczne te bluzeczki
a ty tak wszystkie przez internet i nie boisz sie ze mogą źle leżeć? bo ja musze osobiście dotknąć, przymierzyć, ale ja to wieszak jestem ...
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 1824
Wysłany: 2011-01-16, 00:27
motylek napisał/a:
Ja tez bym chiała poszaleć ale musze miec kiedy
no ja tez nie mam kiedy,dlatego wszystko przez neta,a co do pytania sloneczka
słoneczko07 napisał/a:
nie boisz sie ze mogą źle leżeć
jak cos nie tak lezy to nie ma najmniejszych problemow zeby oddac i nawet kurier z domu za darmo odbiera, dlatego nawet wole kupowac przez neta niz isc do sklepu,przymierzac i stac w kolejce do kasy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 817 dni temu Posty: 2269
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-16, 16:57
angik1683 napisał/a:
jak cos nie tak lezy to nie ma najmniejszych problemow zeby oddac i nawet kurier z domu za darmo odbiera, dlatego nawet wole kupowac przez neta niz isc do sklepu,przymierzac i stac w kolejce do kasy
pozazdrościć, ja albo nie mam szczęścia do sprzedawców albo u nas po prostu dziadostwo i oszuści się szerzą
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 1301 dni temu Posty: 503
Wysłany: 2011-01-20, 21:40
angik1683, mimo tego że mam troszeczkę inny styl to wszystkie Twoje zakupki mi się podobają spodnie są ekstra ta dżinsowa koszula też i ostatnia bluzeczka biała... miodzio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum