Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-12, 12:30
a to mój ostatni zakup, sukienka na swięta w kolorze kakao, pod spód ubiore obcisłą czarna bluzke, szpilki i płaszczyk czarny...plaSZCZYKA JESZCZE NIE WIDZIAŁAM BO TEŚCIOWA MI KUPIŁA TAK Z OPISU TO NIBY ELEGANCKI wiosenny, z kapturem obszytym koronka w pasie szczypany bez paska no mam nadzieje,ze teściwa trafiła z gustem bo zawsze mówi ze dla mnie to ciężko coś wypatrzec bo ja to wymagania mam no ta koronka pod kapturem i pod guzikami to mnie ciekawi bo takiej kompozycji to nie widziała
sukienka jest troche przed kolano i w trapezie lekkim dół czyli tak jak lubie lamówka skórzana i całość idealnie dopasowana do figury
Też mnie ciekawi zestawienie płaszcza z koronką, z pewnością oryginalne, bryczesy w porządku, zamek nadaje charakteru, sukienka zupełnie nie w moim guście.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-13, 13:57
przejrzałam setki tunik i nic mi w oko nie wpadło do tych bryczesów ale widze ze teraz parcie na długie bluzki z japami namalowanymi jest to taka wypatrzyłam jak na fotce.jeszcze nie kupiłam bo sie zastanawiam
może jakieś kimono do bioder też by pasowało??? czas mi sie dzisskończył na siebie ide cos z drugim daniem pokombinować
Z racji tego że ja noszę XS rozmiar to zakupiłam takie luźniejsze ciuszki na wiosnę.
sweterek bez zapinania a ta narzutka na jeden guziczek
Więc jak brzuszek będzie już dobrze widoczny będą jak ulał pasować
A dresiki mamcia mi zakupiła bo nie może patrzeć na getry i moje patyczakowate nóżki
P.S. narzutka ma kolor wrzosowy i dużo ładniej wygląda
bluzeczka.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 47,83 KB
sweterek.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 45,66 KB
narzutka.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 41,03 KB
dresiki.jpg
Plik ściągnięto 2 raz(y) 58,65 KB
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-13, 19:58
Aniusia tuniczka bardzo fajna, lubię jak ramionko wystaje Tylko żeby w biodrach była dopasowana a nie luźna bo na tym zdjęciu trudno wyczuć czy bluzka za szeroka czy modelka ma za wąskie biodra Weronika Mi też sweterek sie podoba najbardziej, pozostałe tez bym z chęcią założyła, a dresiki wygodne to bedziesz śmigać Ja ostatnio w biedronce zakupiłam dres welurowy i teraz z Martynką mamy takiue same
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum