Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2444 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia oraz Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-26, 07:56 Nasze drugie małe szczęście
Witajcie Chciałabym z wami podzielić się radosną nowiną otóż okazało się niedawno że jestem w 3 tygodniu i 3 dniu ciąży wraz z moim narzeczonym jesteśmy ogromnie szczęśliwi Wspólnie wychowujemy mojego 5 letniego synka z poprzedniego związku ...
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-22, 14:23
Przepraszam że tak długo mnie nie było ale miałam małe problemy z netem ale jest już dobrze i daję wam najnowsze wieści ostatnio byłam u pani ginekolog i obecnie potwierdziła że jestem w ciąży a to już 9 tydzień tak stwierdziła nie mam zielonego pojęcia jak ona to obliczyła ale teraz czekają mnie badania i za miesiąc kolejna wizyta
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-22, 14:42
Go$ napisał/a:
super !! wielkie gratulację z powodu fasolki i widzę że fajną szczęśliwą rodzinkę tworzycie super i czekamy na dalsze wieści
Dziękuję również i Tobie No staramy sie taką szczęśliwą rodzinkę cały czas tworzyć A dziewczyny tak na marginesie chciałabym was się doradzić w pewnej sprawie gdyż za miesiąc mam iść do danej pani ginekolog i tak się zatanawiam czy pójść do szpitala i się zapisać bo odrazu po wizycie poszłam do domu a teraz się zastanawiam nad tym jak minie dany miesiąc i wparadjuję tam do niej jakby niby nic i powiem że miałam do niej przyjść a boję się jej reakcji że może powiedzieć że pani nie była zapisana czy coś w tym stylu i nie wiem za bardzo co zrobić ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum