Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 821 dni temu Posty: 49
Profil: Imię: Aga
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-25, 12:15
malutka-iwona - jak nie masz większych problemów z cerą to proponuję urzywać samego pudru, ewentualnie po puder jakąś bazę rozświeltającą (dobrą bazę mają w perfumerii sephora za chyba 30zł)
ewentualnie podkłady typu mouse (mus) mają bardzo fajną konsystencję i wyglądają jakby ich nie było (polecam podkład firmy clinique - smooter) jestem z niego bardzo zadowolona a poza tym calkiem dobrze kryje niedoskonałości
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-25, 14:07
ja z musu polecam maybeline new york, konzystencja super, w miare wydajny i pudru nie trzeba koniecznie, a buzia gładka i równomiernie wszystko i hmm nic się nie lepi
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 718 dni temu Posty: 2120 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-23, 13:18
dziewczyny co na celulitis na udach ratunku bo jak zapuszczę to pózniej jak ja mini ubiorę Wystraczy, że teylko przytyłam i już powrócił niestety.Czy któraś używa balsamu na celulitis z Avonu?Bo taki mam ale nie wiem czy w ciąży wskazany
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-25, 09:28
Jeżeli chodzi o ciało to ostatnio kupiłam sobie oliwkę i po każdej kąpieli się smaruję... Poki co skora jest gladziutka i nogi nie sa takie suche (zawsze byly po goleniu)
Zaś jezeli chodzi o kosmetyki na buzię to ja od roku mam sprawdzony zestaw: puder mineralny L'oreal True Match a na to nakładam odrobinkę kulek brązujących z Avonu Skora sie tak nie świeci, nie ma na co narzekać
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-26, 12:07
:), i jedno i drugie Używam go zamiast podkladu, skora po nim jest gladka i matowa, mogę go smialo polecic I mimo, ze moze cena nie zachęca to starcza na dlugo
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 746 dni temu Posty: 1452
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-30, 23:04
Palcami albo pędzlem, gąbeczką jakoś mi nie idzie zresztą po nałożeniu pędzlem też muszę przejechać palcami, żeby na pewno ładnie się wszystko rozprowadziło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum