Tutaj wkleję. Jak już weźmie się pod uwagę, że z powiększaniem przez kosmetyki bywa średnio, można być bardzo zadowoloną z efektu ujędrniania. Cena poddaje w wątpliwość skuteczność kosmetyku (tylko 20 zł), ale balsam naprawdę działa fajnie. Zdecydowanie polecam, zwłaszcza po ciąży, tyle że po zakończeniu karmienia piersią.
[ Komentarz dodany przez: Kita: 2011-07-30, 22:51 ] Zdjecia mozna zamieszczac tylko i wylacznie za pomoca opcji dostepnych na forum. Poprawilam. Jest komunikat na ten temat, prosze sie z nim zapoznac.
bielenda-serum-modelujace-biust-500x500.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 124,33 KB
Ostatnio zmieniony przez Kita 2011-07-30, 22:53, w całości zmieniany 2 razy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 875 dni temu Posty: 1927 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-14, 09:38
Chciałam wam już dawno polecić fajny peeling do ciała z Rossmana Jak dla mnie rewelacja jest naprawdę gruboziarnisty bo to sól morska więc ładnie ściera, do tego są w nim jakiś olejki które świetnie natłuszczaja skórę- wystarczy uzyć peelingu, spłukać i wytrzeć ręcznikiem i ciało gładziutkie i nawilżone. Uzywam go już jakiś czas i nie zamierzam zmieniać aha cena coś k. 13 zł
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 458 dni temu Posty: 61 Skąd: nibylandia
Profil: Im. dziecka: Nikola
Wysłany: 2012-01-14, 22:03
Ewelcia ja kupę czasu temu miałam też bardzo fajny ale do twarzy też rossmanowski, na moją tłustę cerę też był super, gruboziarnisty, kurcze tylko długo już go nie mogę dostać, pewnie nie produkują. Był w takim brązowym słoiczku...
A ten do ciała morski muszę kupić i wypróbować, lubie takie pierdółki różne... Wogól na punkcie kosmetyków mam fioła, szkoda tylko, że potem połowę wyrzucam bo nie używam... Ważne, że nakupuje...
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
co do kosmetyków to ja ostatnio zaszalałam:D zamówiłam sobie z Avonu super maseczkę o pięknym zapachu,żel pod prysznic, peeling,kulkę i błyszczyk,ale fajnie:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum