No właśnie wysoki puls może być spowodowany w chwili obecnej przyjmowaniem fenoterolu
al eon jest bez zmian czyli przed ciaza miałam 90 - 100 , i ciazy tez. Jak biore ten fenoterol to narazie bez zmian znaczy nie wzrasta
troche sie tego pulsu obawiam nie powiem.. stresu mam teraz duzo bo i byłam w szpitalu i tej nocy zmarła mi babcia. Własnie sie dowiedzialam.
angela2906 napisał/a:
A może z tarczycą masz problemy ?
od 16 roku zycia sie na nia leczyłam. Miałam guzka duzego, do operacji. Ale chirurg stwerdził ze 16 lat to zawczesnie by ciac. Robili mi punkcje i nie wykazało nic .
Guzek sie wchłonał - mam teraz go w milmetrach, hormony ok, nie mam ani nadczycnosci ani niedoczynosci
A to swoja strona ze w ciazy cisninie i puls moga byc wieksze, mowił mi o tym ginekolog.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1496 dni temu Posty: 796 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-05, 11:14
LadyBlack, ja Ci życzę zdrówka i oby mała jak najdłużej w brzuszku siedziała
Co do pulsu to ja przed ciążą miałam 90-100 i teraz też tak jest, jakoś mnie to nie dziwi skoro wcześniej tak było a wszystko było dobrze i teraz nie rośnie to myślę, że nie ma się czym przejmować. U mnie w rodzinie od strony mamy kobiety tak mają, mamy wysoki puls, niższą temp ciała (u nas norma to 35,5 stopni) i jesteśmy długowieczne
A ciśnienie też mam książkowe 120/75
saja, wiesz ja sobie mysle czy lekarze czasem nie daja lekow na wyrost? trzeba czy nie - recepta. A moj gin powiedział : nie ma kołotan , nic sie nie dzieje - tylko magnez.
Jak narazie odpukac - jest dobrze.
Mała wlasnie mnie pokopała pieknie - moglibysmy z mezem tak patrzec na ten brzuszek i patrzec .
Corcia maz trzymaja mnie jakos w pionie i przy nadzieji- ze bedzie lepiej bo poczatek tego roku nie fajny
Cytat:
Co do pulsu to ja przed ciążą miałam 90-100 i teraz też tak jest, jakoś mnie to nie dziwi skoro wcześniej tak było a wszystko było dobrze
i gin Ci nic nie mowił ? abys brała leki ? no prosze, czyli sama nie jestem .
A na ekg chyba wyszłoby ze cos ze sercem nie tak
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 776 dni temu Posty: 1706 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-05, 17:53
Ja tez całą ciążę miałam puls w granicach 90 do nawet 110 w porywach. A przed ciążą się kręcił w granicach 75-90. Ale rozmawiałam z lekarzem i nic nie mówił o tak wysokim pulsie jak tylko to, że przecież teraz serce jakby pracuje za dwóch więc przyspiesza Nie kazał się martwić. A po ciąży wróciło wszystko do normy. Więc jak dobrze się czujesz to najważniejsze i nie ma co się denerwować na zapas.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 10:35
LadyBlack napisał/a:
Dzis odbieram wyniki badan z tokxo i obicazenia glukoza.
Koniecznie daj znać o wynikach kochana ja dopiero swoje wyniki tam na badania tam moczu krwi i obciążenie glukozą zobaczę podczas wizytu u mojej Pani gin
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2012-02-06, 19:28
i ja mam kłopoty z pulsem, zaczęły się przed ciążą, puls 90-100. wszystkie badania porobione, tarczyca, cholesterol, serducho - wszystko ok. kardiolog stwierdziła, że taki mój urok. ale w ciąży zgodnie z ginem kazali łykać isoptin i tak łykam całą ciążę, puls czasami nieco niższy, 80, ale bez szału.
najważniejsze to spokój, a nie napędzanie się różnymi myślami. odpoczywaj, wsłuchuj się w małą i w siebie, będzie dobrze
Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 1004 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 10:55
no to najważniejsze że wyniki są dobre oo już w czwartek masz wizyte ? super popatrzysz sobie na córcie jestem ciekawa ile już wazy twoja kruszynka ?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum