Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 1004 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 11:01
Madzia81, tak małe szaleństwo mnie dopadło ale staram się panować nad tym co do diety mó I uważa że nie powinnam jeść węglowodanó isłodyczy bo przed ciążą takich rzeczy nie jadałam bo raczej starałam się jeść warzywa owoce i nabiał więc obawia się że będe mieć problem z powrotem do mojej wagi sprzed ciązy i będe mu płakać przytaknełam mu ale i tak mam to w nosie pół życia jestem na diecie i ćwicze by mieć zadbane ciało więc chociasz w okresie ciązy sobie odpuszcze najwyżej więcej pracy mnie czeka po porodzie życie... a chwaliłaś się gdzieś swoim brzuszkiem? bo mi umkneło i jakoś nie widziałam tylko pamietam to z 21 tc
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 11:26
Angela Madzia ma 100cm
A Ty odpuść sobie tę dietę. Ja jem dużo węglowodanów, słodyczy i wszystko na co mam ochotę a na plusie tylko to co poszło w brzuch i piersi. Taką mam przemianę materii. U Ciebie na pewno podobnie bo też szczupak jesteś
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 11:57
Luka, Oczywiście że odpuszczam sobie diete w nosie ją mam urodze wtedy się zabiore za siebie to jedyny okres w moim życiu kiedy chyba moge sobie na wszystko pozwolić więc co się mam przejmować ja już sporo przytyłam bo aż 7 kg tyle że niewiem gdzie mi to poszło chyba większość w brzuch bo mieszcze się we wszystkie ciuchy sprzed ciązy tyle że spodni normalnych już nie nosze ale to ze wzglendu na to że niechce łazić z odkrytym brzuchem wole mieć przykryty nisz żeby potem mnie przewiało nawet z pierściąkami nie mam problemów jeszcze palce mi nie puchną zresztą ani stopy mi nie puchną więc nie mam narazie na co narzekać prócz na duża wage ale to było do przewidzenia że jak po odchudzaniu zaczne normalne sie odzywiać to waga pójdzie do góry więc nie jest to tez dla mnie jakieś wielkie zaskoczenie
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 23:00
Madzia81, Ciężko jest nie prowadzić zdrowego trybu życia jak sie wybiera takiego partnera to troche człowiek przestawia swoj tryb życia też bo nie da sie zabardzo innaczej skoro jemu robie zdrowe posilki to ja tez już takie jem a przy nim nauczyłam się że trzeba jeść jogurty na kolacje na śniadanie płatki nie duże ilości jabłek zwłaszcza na noc itp przy okazji zaczełam łazić na siłownie bo nigdy mi się nie chciało ale innaczej jest jak sie idzie na silownie gdzie wszystkich sie już zna i pomaga ci w cwiczeniach twoj partner i jego trener odrazu chce się ćwiczyć pewnie jak bym miała faceta ktory nie jest sportowcem to tez bym miała w nosie męczenie sie Koniecznie musisz dodać nowe zdjęcia bo bardzo jestem ciekawa twojego brzuszka
to tak jak ja. Ciekawa jestem wagi. Zobaczymy.
Nie mam zamiaru prowadzic diety jak to polecał lekarz pierwszego kontaktu. Jak narazie weszło mi w tyłek i biodra troszke.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-08, 10:06
Angela to mamy podobnych mężów Mój to dietetyk. Na punkcie zdrowego żywienia ma bzika. Też biega na siłownię. Ja dawno przestałam z nim chodzić. Zacznę po porodzie
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-08, 11:35
LadyBlack, dziękuje kochana
Luka, zobaczymy tylko czy my tak czas znajdziemy na tą siłownie hehe
Wczoraj próbowałam nakręcić filmik jak mała kopie ale cowłączyłam światło żeby było dobrze widać to młoda przestawała kopać chyba niechce się pochwalić swoimi kopniakami Dziewczyny wiecie co może pomóc na zgage ? bo od tygodnia codzienie od momentu kiedy wstane do momentu az pójde spać mam zgage jak mam mieć tak do końca ciązy to ja chyba oszaleje nigdy w życiu zgagi nie miałąm to wydawało mi się że to nic strasznego aha akurat Tak dziś siedziałam i sprawdzałam jaką wage dziecko powino miec w danym tyg moja mała w 22 tc ważyła 509g strasznie dużo mi się wydaje ? wynika z tego że od 20 tc do 22tc przybrała na wadze 119g
angela2906, gratuluje córeczki, bo jeszcze nie miałam okazji
waga dziecka sie nie przejmuj, jest tylko orientacyjna mnie całą ciążę straszyli, że takie duze dziecko a wcale nie była wielka
angela2906 napisał/a:
co może pomóc na zgage ?
Mi pomagała woda z sodą, naprawdę Smakuje kiepsko, ale jaka ulga
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-08, 13:06
Sabina, Dziękuje oczywiście wiem że to orientacyjna waga ale obawiam się że może być wieksza niz lekarz podaje słyszałam że jeszcze migdały pomagają więc spróbuje a jak to nie pomoże to wypróbuje twoją metode o ile dam rade:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum