Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1418 dni temu Posty: 1821
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-10-06, 23:15
fajny zestaw i bardzo fajny kolor wybraliscie i jak na tej fotce z neta naroznik wydawal sie bardzo masywny (wrecz zbyt masywny) tak na twoich fotkach wyglada na taki "zrobiony" do tego pokoju Podoba mi sie
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2010-10-07, 21:30
angik1683 napisał/a:
na tej fotce z neta naroznik wydawal sie bardzo masywny (wrecz zbyt masywny) tak na twoich fotkach wyglada na taki "zrobiony" do tego pokoju
no bo dokładnie tak jest, że wymiar narożnika jest inny niż na fotce z netu, mniejszy, dopasowany bardziej do pokoju
kolor był wybierany pod ściany, a drewno pod meble.
malutka-iwona napisał/a:
Świetny pomysł z tym stolikiem Krzysia, zawsze jest z wami i masz go na oku
tak tak, On sobie przy tym stoliku ogląda książeczki, maluje, plastelina się bawi, autkami po nim jeździ, a mama może w fotelu na chwilkę zająć się gazetą albo obejrzeć fakty
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1282 dni temu Posty: 1847 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-10-09, 10:28
Madzia81, wszystko bardzo ladnie razem wyglada, kurcze my niby mamy pokoj tej samej wielkosci, ale jakos nie widze takie zestawu u mnie, bo mam wrazenie, ze na nic innego nie byloby juz miejsca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum