Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 922 dni temu Posty: 2195
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-14, 22:19
kochanie1305199,
kochanie1305199 napisał/a:
Dziś sniło mi się ze w ciąży jestem i idę do szpitala bo ruchów nie czuję straszne to było
ktos tu teskni za brzuchem
po pierwszym porodzie tez mi sie sniło, długo nie mogłam sie przyzwyczic do tego fllaka, zwanego brzuchem, nawet ruchy sobie wmawiałam
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 1407 dni temu Posty: 621
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-05-15, 20:33
mnie ostatnio śnilo się ze mialam małą piłkę i tata wiózł mnie na porodówkę , nie mogliśmy znaleźć szpitala a ja ie wiedziałam czy to fałszywy alarm czy a prawde ... często myślę o takim bruszku i tak potem mi się sni ....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 875 dni temu Posty: 1927 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-13, 20:11
A mi się śniło dzisiaj że jadę rodzić. I od kiedy się obudziłam nie mogę się doczekać spotkania z moim maleństwem. Przestałam odczuwać strach przed porodem Ale za to zaczęłam panikować że nie mam jeszcze tylu rzeczy dla małej, ani dla siebie do szpitala
Ja dzisiaj miałam znowu sen,ze rodzę. Niestety był to nieprzyjemny sen, ponieważ nie mogłam urodzić. Dodatkowo byłam w jakimś ogromnym biurowcu, z którego nie mogłam się wydostać .
ewelcia1987 napisał/a:
zaczęłam panikować że nie mam jeszcze tylu rzeczy dla małej, ani dla siebie do szpitala
Ewelcia, na szczęście masz jeszcze troszkę czasu na zebranie potrzebnych rzeczy. Zdążysz .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum