Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 1479 dni temu Posty: 125 Skąd: Londyn
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-04, 19:12 Nasze Sny
Myśle że założe taki temacik bo jeszcze nie mamy a chciałabym wam napisać co mi sie sniło...
Otóż snila mi sie miniatura kobiety oraz maly plemniczek ktory dotarl do jej komorki jajaowej Nie wiem skad mi sie to wzielo ale nigdzie nie moge znalezc wyjasnienia tego snu Moze wy cos wiecie dziewczeta?
ja ostatnio to nie wiem co mi sie śni bo jak tylko się kładę to zaraz w locie zasypiam a jak mnie mój synuś budzi to już nie mam czasu się zastanawiać co mi się śniło
Informacje: Dołączyła 1088 dni temu Posty: 742 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-06, 08:19
Mi ostatnio śniło się, że P. próbuje namówic mnie, żebyśmy zrobili sobie jeszcze jednego dzidziusia- tym razem chłopca Hmmm... było to na tyle realne, że jeszcze jak się obudziłam to próbowałam mu wytłumaczyc dlaczego jeszcze chciałabym poczekac z ponownym zjściem w ciążę. Ależ był zdziwiony tym co do niego mówiłam
Wysłany: 2009-10-05, 13:30 marzenia senne kobiet w ciąży
Wiadomo, że organizm kobiet podczas ciąży zmienia się radykalnie. Oprócz zmian fizycznych widoczne są także zmiany w sferze psychiki przyszłych mam. Odzwierciedla się to w marzeniach sennych. W zależności od trymestru ciąży marzenia te przybierają specyficzne formy, często uniwersalne dla tej grupy kobiet. Jako studentka ostatniego roku psychologii chciałabym zbadać chętne przyszłe mamy i dowiedzieć się jakie cechy są dominujące w ich snach. Proszę o kontakt mailowy zainteresowanych. Oczywiście po analizie udzielam informacji zwrotnych:)
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 718 dni temu Posty: 2120 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-23, 13:21
kurcze a mi sie już dwa razy śniło, że urodziłam grzecznego, ślicznego synka który jadł cyca, spał i w ogóle nie płakał ....a i najważniejsze po powrocie ze szpitala od razu rozmawiał i chciał kanapkę hihi
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-01, 20:43
kochanie1305199, ja tez czasem miewam takie dziwne niepokojace sny Chyba ostatnio za duzo myslimy o swoim zdrowiu...
Mnie dzisiaj snilo sie, ze bylam u nowego gina, ktory okazal sie kobieta, zaprosila mnie do gabinetu a potem sobie poszla i zostalam sama Na dodatek w gabinecie ani kozla ani aparatu usg - ciekawe jakby mnie zbadala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum