Informacje: Dołączyła 1159 dni temu Posty: 123 Skąd: śląskie
Profil: Imię: KINGA
Im. dziecka: AMELIA
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-10, 09:19
Dzięki Dziewczyny za dobre słowo. Realizuję swoje talenty niestety tylko na gruncie domowym, no i moze trochę w pracy. Chciałam po podstawówce do lo plastycznego, ale do najbliższego ponad 100 km było i nic z tego nie wyszło. A zawsze mi się marzyło, żeby zostać dekoratorem wnętrz albo poprostu doskonalić umiejętności związane z malowaniem. W tym roku jak się zrobi ciepło to może wreszcie kupię sztalugi i farby olejne i chociaż na balkonie sobie będę malować (w mieszkaniu odpada bo zapach nieprzyjemny przy tym jest od farb, terpentyny itd.). Narazie pozostaje mi szkicowanie.
I nie piszcie, że jesteście beztalencia. Każdy jest uzdolniony w czymś innym. Ja wprawdzie sprawdzam się w "sztukach" plastycznych, ale za to jesli chodzi o muzykę to...no comments. Normalnie jakby mi słoń na ucho nie tylko wdepnął, ale nawet na nim poskakał sobie nieco W podstawówce to zawsze prosiłam nauczyciela, żebym mogła wyrecytować tekst piosenki a nie śpiewać
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1156 dni temu Posty: 912 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-21, 10:33
aQUa_MineraL, zdolna babeczka z ciebie.
Chciałabym by mi ktoś tak pomalował przedpokój.
Bardzo mi się podoba ten obraz z pszczelarzem,
jakbym widziała mojego tatę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum