Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-01, 13:45 Nasze zwierzaki
Ja mam obecnie kroliczka Charliego , ktoremu planuje kupic jakies male towarzystwo i kundelke Nale , ktora niestety jest teraz w Polsce i moze niedlugo do nas przyjedzie .
Poza tym marze o hodowli psow To moje ulubione zwierzeta
A wy co macie?
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1595 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-01, 14:11
A ja mam dwa pieski kundelki Misia i Reksio . Była jeszcze Aza i Misiek ale już odeszły ze starości . Wszystkie 4 psy były przybłędami wzięłam je z ulicy. Zawsze marzyłam o tym żeby mieć rasowego Labradora ale zawsze znajdzie się jakaś przybłęda i ją przygarnę. Mój mąż mówi że jestem taka psia mama
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-01, 14:32
Wiesz u mnie tak samo ,mam to po mamie . Ona zawsze marzyla o charcie ale przyblakal sie piesek to go wziela a potem kotek
Tak samo ze mna zbieralam sie do zakupu yorka albo amstaffa ale mam kundelke ze schroniska mimo to jednak planuje wreszcie jakiegos rasowca kupic
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-01, 16:46
Tez jestem taką psią mamą wszystkie zwierzaki bym przygarnela do siebie 2 lata temu mialam jamnika ktorego zabił samochód bardzo to przezyłam i nie tylko ja nie chcialam juz miec wiecej psa ale w tamtym roku tez kupilismy z mezem jamnika mamy sentyment do jamnikow moze wkrotce udamy sie do schroniska i kupimy pieska ale juz wiekszego do wybiegu moja mama ma psa zabranego ze schroniska i piesiu jest super,pilnuje domku i odwdziecza sie za to ze zostal zabrany
E - nie są takie straszne - są całkiem słodziutkie - i nie są takie obrzydliwe jak te polne - dzikie- są 2 razy mniejsze i kolorowe, i te dziubki maja takie fajniutkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum