Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-22, 18:59
Jak zobaczyłam ten temat to pomyślałam, że strasznie się zaniedbałam
W czasie szkolnym, kiedy mama zabraniała albo w szkole nauczyciele się wkurzali to i farbowałam włosy na jebitne kolory i obowiązkowo używałam cieni do powiek, maskary i czarnej kredki do oczu. W liceum także zawsze makijaż oczu. A teraz nic, zero. Czasami tylko maskarę nałożę na rzęsy.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-22, 19:08
ja w domu bez niczego ale na wyjscie nawet po zakupy to zawsze podkład, cienie do powiek, tusz do rzęs, kulki brązujące na policzki,pomadka, włosy zrobione lepiej sie czuje wtedy i mam lepsze samopoczucie
Jak nie pracowałam, to zwykle bez makijązu...
Na poczatku robiłam choć mały na wyjście do sklepu itp, a potem to już w ogóle olałam...
Co innego jak jechałam na uniwerek , albo do pracy
Też w weekendy starałam sie być ładniejsza dla mojego M.
A teraz jak codziennie praktycznie do pracy sie maluję, to własnie w weekend wolę odpoczaćć od ciężaru na twarzy ;p
Nie maluję się na co dzień, ani też od święta. Jednak zdarza się, że pomaluję rzęsy tuszem, ale to rzadko.
No i od jakiegoś czasu próbuję polubić się z lakierami do paznokci.
Czasami korzystam także z błyszczyka do ust.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 198 dni temu Posty: 150
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-04-20, 09:51
Jak mam wolne i wiem ze nigdzie nei wychodze to sie nie maluje, ale jak mam cos w planach albo jak ide do pracy to nie wychodze z domu bez... Tak samo nie wyobrażam sobie wyjsc z domu bez KOLCZYKÓW... Uwielbiam je..
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 96 dni temu Posty: 143
Profil:
Wysłany: 2012-04-20, 16:28
Ja z domu nie wychodzę bez makijażu o wiele lepiej się czuje jak go mam
Ale jak siedze w domu to nie maluje się , bo po co , nich cera moja tez odpocznie
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1050 dni temu Posty: 1336 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2012-04-20, 19:03
Ja tak jak LadyDi. Jak siedzę w domu to tylko krem na mordeczkę ale jak muszę wyjść do fluid i tusz do rzęs. Bez cieni i kredek -> to tylko na specjalną okazję
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-21, 09:59
Jak siedzę w domu to tylko rzęsy wytuszuję, A jak gdzieś mam wyjść to czasem nakładam podkład. To zależy od stanu mojej cery, bo ta niestety pozostawia wiele do życzenia, od 6 klasy podstawówki walczę z pryszczami w wersji nasilonej i końca nie widać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum