jakieś 2 miesiące temu przyjęłam do pracy nianie dla mojego synka ( 6 miesięcy), jestem z niani bardzo zadowolona tylko ze Ona od jakiegoś tygodnia przynosi małemu prezenty w postaci przeróżnych artykułów dla link został usunięty nie wiem czy powinnam przyjmować te prezenty, nie wiem czy Ona po prostu stara się być miła czy kieruje sie innymi pobudkami.
meg ja kiedyś byłam opiekunką do dziecka. Pilnowałam go od 6miesiąca życia do 3 lat. I nie dawałam dziecku prezentów w postaci jedzenia.
Ja osobiście wolała bym żeby niania nie przynosiła takich prezentów. Po pierwsze zle bym się z tym czuła a po drugie jak już chce coś dziecku dawać to niech to będzie jakaś zabawka np. gryzaczek. I chyba jest lepiej jak mama ma pod kontrolą to co je i ile je jej dzieciak. Ale to tylko moje zdanie . Nie znam Twojej niani i może jest z niej wspaniała opiekunka i robi to dla tego że bardzo lubi Twojego szkraba. Ale jak Ci to przeszkadza to porozmawiaj z nią o tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum