Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 1407 dni temu Posty: 621
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 20:51
Ten program jest tak głupkowaty...
Raz był odcinek gdzie babka urodziła bliźniaki które wpadły do WC i ona nie wiedziała że jest w ciąży... a brzuch miała płaski
To jest przecież nie możliwe... Uwierzę w takie coś dopiero jak zobaczę...
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 22:50
kurde nawet nie wiedziałam,ze taki program jest ale ja ostatnio mało oglądam jak mam czas to wole neta
ale z tego co piszecie to w tym programie same cuda dla naiwnych
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 1407 dni temu Posty: 621
Wysłany: 2011-09-03, 23:56
Tilia, najpierw urodziła jedno... a chwile po tym dostała kolejnych skurczy i mówiła że myślała że to jest łożysko a nagle drugie dziecko.. a po niej nie było widać w ogóle że jest w ciąży i utyła tylko 4 kg to jest nie możliwe...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-04, 21:25
Jeśli chodzi o tak mały przyrost wagi to uwierzę. Sama przez ciąże mało przytyłam, a po babkach z małowodziem, mało co było ciąże widać. Ale nie dla mnie ten kit, że dziecko do sedesu urodziła albo, że o ciąży nie wiedziała. Tak może mówić nastolatka, która tłumaczy się przed sądem czemu dziecko na śmietniku zostawiła, ale nie dorosła i świadoma swego ciała kobieta.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Wysłany: 2011-09-09, 15:59
Oglądałam jeden odcinek. Przeciez to na 100% jest naciągane. Rozwaliła mnie dziewczyna co rodziła w samochodzi swoje drugie już dziecko a do końca samego nie wiedziała co się dzieje. kobieta która była w ciąży nie wiedziała, że znowu jest. Porażka. Ściema jak nie wiem.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Nalezy tylko wziac pod uwage fakt, ze bohaterki programu raczej sie o dziecko nie staraly, zabezpieczaly czy cos, wiec do ktoregos miesiaca to normalne, ze nie podejrzewaly ciazy. Czasami rodzily duzo przed terminem. Mysle, ze mozna przeoczyc pewne zwiastuny ciazy, tlumaczac mdlosci i wymioty zatruciem a ile kobiet nie ma zadnych dolegliwosci. Ruchy poczatkowe mozna pomylic lub ich nie wiazac z ciaza bo sie w koncu ktoras zabezpieczala wiec o ciazy nie bylo mowy w jej myslach.
Dziwi mnie tylko fakt donoszenia ciazy w tej sytuacji. Nie wiedziam jeszcze brzucha w 9 mies. ktory nie wygladalby jak ciazowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum