Karoll i Joasia - cieszę się dziewczyne że wasze córy są zdrowe!!! Ja już jestem spokojniejsza, byłam u swojego gina i on mi wyjaśnił że dziecku potrzebne jest tylko FT4 które u mnie choć niskie to jednak w normie. Natomiast TSH to hormon matki jesli jet go mało to kobiecie tarczyca nie wyrabia ale dziecko zabiera to co potrzebuje w pierwszej kolejności. Trochę zawile to napisałam ale mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi. Myśle że z takimi sprawami to trzeba się jednak zwracać do specjalisty a nie czytać opini w necie bo można się nieźle zastraszyć. Mam nadzieje że z moją Baśką bedzie ok, a i waszym pociechą życzę dużo zdrówka. PS: Fajnie że już je macie przy sobie...
Informacje: Dołączyła 277 dni temu Posty: 171 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Joanna
Im. dziecka: LENKA
Wysłany: 2011-08-24, 13:50
marcycha66 dobrze mówisz, nieraz człowiek naczyta się i ponakręca opinia specjalisty najważniejsza Super, że jesteś już spokojna bo dzidziuś najważniejszy a nerwy mu nie służą
Jeszcze trochę i twoje maleństwo będzie z tobą.......
_________________ 22.10.2010 godz.10:20 53 cm 3000g
Mama aniołka 19.02.2009 (*)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum