Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-09-02, 13:55
no to i ja, po długich miesiącach mogę napisać, że moje dziecko jest odpieluchowane wołać regularnie zaczął miesiąc temu. wpadek nie ma. pampers tylko na noc, ale chyba szybko spróbuję odstawić, bo codziennie rano pielucha sucha, czasem w nocy się budzi i woła siusiu. załatwia się wszędzie - na nocnik, do ubikacji, na trawkę, jestem przeszczęśliwa
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2894 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 14:30
Madzia81, brawo dla Krzysia i wielki buziak
No u mnie pielucha na noc musi być bo mokra rano . A chyba z 2 razy się tylko zdarzyło że mały obudził się w nocy i wołała ee . Jakoś się tak nauczył że nie woła si si tylko ee .
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1780
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 23:27
Ogromne gratulacje dla Krzynia
U nas wpadki nadal sie zdarzaja ale maly chodzi bez pieluchy i w domu i do przedszkola. Najlepsze jest to,ze wpadki zdarzaja sie tylko wtedy gdy ma na sobie majtusie,jak mu zalozymy bokserki to wola za kazdym razem
Chyba jego ptaszek lubi sobie polatac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum