u nas w szpitalu jak najbardziej polecaja chuste. nawet sa spotkania na ten temat. ja nosze mala w chuscie, ale mam tez wozek. mam te tradycyjna. mala jest w niej przeszczesliwa
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 777 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-30, 13:12
Ja również mam chustę elastyczną. Mała jak na razie była zamotana tylko raz - nie miała oporów, ale moje wiązanie pozostawia jeszcze wiele do życzenia i jakaś taka krzywa była, że jedną nóżkę miała wyżej a jedną niżej.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 777 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-30, 15:23
Też mamy instrukcję do chusty, ale tak na papierze to nie to samo. Ja bym musiała mieć obok siebie kogoś, kto by mi powiedział: musisz zrobić tak, tak i tak i wtedy będzie dobrze.
wiem, ale ona jest bardzo duza, bo moj maz ja tez nosi. ja musze cudowac, zeby ja jakos obkrecic, bo ona jest sporo za duza. troche mniejsze byly tansze
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1265 dni temu Posty: 2079
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja, Dorota
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-13, 06:18
Jaka chusta jest lepsza taki długi kawałek materiału czy takie "torby" jakie są na allegro zastanawiam się nad zasugerowanie rodzince, bo się zamartwiają że ja to już wszystko mam po Majci.
Kamyczek, ja mam Nati tkaną, koszt około 200 zł, bardzo fajna. Torbę typu BebeLulu też kupiłam, ale Kubuś absolutnie nie chciał w niej siedzieć, więc musiałam rozejrzeć się za inną. No i Nati się sprawdziła. W tych torbach dziecko strasznie skrępowane i mało stabilne, w wiązanej "wisi" sobie wygodnie i jest bliżej mamy. Jedyny minus - trzeba nauczyć się wiązań, ale też nie jest to jakieś potwornie trudne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum