Wysłany: 2008-02-18, 12:51 noszenie dziecka w chuście
Znalazłam taki artukuł o zaletach noszenia dziecka w chustach link został usunięty Rady daje sklep dla dzieci, ale nie wydaje mi się to tylko tekstem marketingowym. Co sądzicie o takich artykułach dla dzieci jak chusty? Spotykacie się z takimi chustami na codzień?
Jeżeli dobrze się taką chustę ustawi, to nie powinno być żadnego strachu.
[ Dodano: 2008-02-20, 11:14 ]
Można też kupić taką regulowaną chustę, której samemu nie trzeba wiązać. Takie artykuły dla niemowląt sprzedaje każdy sklep dla dzieci.
Ja od niedawna jestem wielką zwolenniczką chust, a bardzo nie podobają mi się nosidełka. Wydaje mi się, że dziecko w nosidełku jest ustawione bardzo nienaturalnie.
mój synek już za duży na chuste jak bedzie drugi dzidziuś to pomysle o tym. Nosidełka też nie uzywałam. A chusta bardzo fajnie wygląda ciekawe do którego miesiąca mieści sie tam dzidziuś czy może one są do iluś kilogramów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum