Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-03, 09:47
madzia, moja siostra jak była malutka miala bardzo rzadkie wloski, byla 2 razy ogolona na łyso (!) a i tak nic nie pomoglo, teraz ma 11 lat i dalej rzadkie, wiec to chyba nie jest regułą A jak powoli Malutkiej rosna to tym bardziej szkoda skracac
No wlasnie szkoda mi skracac w imie niby zasady wiec nic nie kombinuje.
Kamyczku ciebie ciesza loczki? o kurna ja bym chciala ustrzec przed nimi coreczke ale co natura przyniesnie to i tak bedzie
nienawidze kreconych i pierzastych wlosow!! W zyciu doroslym to czasami prawdziwa udreka
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2543 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-05, 08:31
olena ma wiecej włosów na głowie ode mnie, a grzywka już w oczka zaczyna wchodzić, póki co będę kucyk robic
madzia napisał/a:
Kamyczku ciebie ciesza loczki?
moja ma delikatne z tyłu, ale myślę, że to takie dziecięce loczki myslę, że bardziej będzie miała włosy podaatne do układania, no ale zobaczymy, mi się "faluja"
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2543 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-11, 09:58
madzia, jeszzce troche i będziesz ganiała nadinke ze szczotką, bo nie będzie chciała się czesać.
ja już raz ciapnęłam grzywe i musze znowu, rosną jej włosy jak szalone
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-05-07, 14:07
Przed roczkiem grzywka.
Zaraz po pierwszych urodzinach całość, tak żeby babcie nie płakały.
Zabobony o kant tyłka można rozbić.
Kiedyś postrzyżyny były dopiero gdy chłopiec skończył 7lat, a panną w ogóle włosów nie ścinano.
Wymyślanie takie.
I choć są z wami, do was nie należą.
Nastrój:
Wysłany: 2012-05-13, 09:49
U nas pierwszy raz obcielismy jak Franek skonczyl 10 miesiecy, normalne strzyzenie u fryzjera. Teraz wybieramy sie znowu, zeby elegancko na roczek wygladal Jakos nie podobaja mi sie mali chlopcy z taka "burza" na glowie
A w zabobony nie wierze ani troche, scinalam wlosy dzien przed matura to dziecku i przed roczkiem zetne
Nastrój:
Wysłany: 2012-05-13, 18:21
Sabina, ja slyszalam ze jak dziecku wlosy obcinasz przed roczkiem to mu rozum skracasz Najgorsze jest to ze w niektorych salonach nie obcinaja mlodszych dzieci "bo takiemu malemu sie nie obcina", nam wlasnie w jednym odmowila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum