Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 983 dni temu Posty: 269 Skąd: okolice Krakowa
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Zuzanka
Nastrój:
Wysłany: 2009-09-21, 14:55
hej ewelincia
a nigdy wcześniej nie bolały Cie jajniki przed okresem?
Jeśli nie,to może to być jakiś znak...Ale najlepiej idź do lekarza i niech on się wypowie. Ja życzę Ci żeby było po Twojej myśli .
A wtorek już niedaleko,także długo czekać nie musisz.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 877 dni temu Posty: 1938 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-07, 11:21
Mam pytanie. Ostatnio przed okresem mam tak 2-3 dni takiego plamienia brązowego, ale nieczęstego, a potem dopiero zaczyna się ten prawdziwy okres i trwa jakieś 3 dni. Od kiedy więc mam liczyć pierwszy dzień cyklu, od plamienia czy dopiero od krwawienia?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 660 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-20, 08:54
Dobrze że ten problem mam teraz z głowy, jak tylko przychodzi owulacja mam takie bóle jajników, że masakra zwijam się z bólu ( także nie trudno przeoczyć ten moment) i już dzień później zaczyna się zabawa ze śluzem ( jest lejący się przezroczysty i mam ciągłe uczucie że się posikałam hehehe) Także dziewczyny warto obserwować swój organizm tyle znaków nam wysyła możecie też się zawsze umówić w połowie cyklu do gini ona zawsze na usg zobaczy czy akurat nie macie owulacji czy jesteście przed czy już końcówka i uwalniających się jajeczek. Wtedy dokładnie się obserwować i już wiadomo co są to za objawy, a i gini wam podpowie tez dużo rzeczy. Ja tak robiłam i polecam bo naprawdę pomogło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum