Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-12-12, 10:36
A ja cały czas jestem jakby opalona, z resztą większość z Was wie jak wyglądam.. A ludzie się mnie ciągle pytają czemu w ciąży na solarium chodzę... wrrr
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 636 dni temu Posty: 3508 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2012-05-01, 08:19
Mnie to zazwyczaj szybko słońce łapie w tamtym roku nieźle sobie ręce opaliłam z resztą sie nie dało aby opalić bym musiała plackiem na golasa przed domem leżeć aby się cała opalić , ja raczej z solarium nie korzystam i nie zamierzam korzystać .. a na kremy do opalania mam alergię
Ja od kilku dni opalam się po kąpieli Nogi są już nawet nawet, nie straszą przerażającą bielą Laurel, a jaki to był balsam? Ja kupiłam standardowy Dove
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2012-05-02, 15:07
Mnie słońce nie bierze a jeśli już to na czerwono i to kawałkami Taką mam chyba karnację, strasznie biała jestem. Ale mi opalanie nawet nie wskazane bo mam dużo znamion więc staram się unikać słońca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum