Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1051 dni temu Posty: 1339 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2011-05-09, 19:47
ja na słonku lubie nad jeziorem, rowerek zawsze wypozyczamy i leniuchuje A na solarium mało chodze bo mam znamie i nie powinnam w ogole ale zaklejam je plasterkiem i raz na jakis czas pojde. Dziś na przyklad bylam, teraz jestem raczek
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Ula i Ala
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-09, 19:58
ja tez wole opaleniznę naturalna ale na solarium tez chodziłam swojego czasu zwłaszcza zima, lub gdy szykowała sie jakas impreza typu wesele czy studniówka
teraz tez zamierzam isc na solarium, strasznie blada jestem
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 876 dni temu Posty: 1936 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-09, 20:28
A w ciąży siedziałyście na słoneczku? Można? Kurcze mam niedługo wesele i taka blada jestem, a zastanawiam się czy to nie zaszkodzi jakoś nie chodzi mi oczywiście o leżenie plackiem tylko tak żeby lekko złapało, posiedzieć trochę i wystawić do słońca co nieco
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1282 dni temu Posty: 1795 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-05-09, 21:36
Ja jak bylam w ciazy, w 8 miesiacu, to bylam nad morzem, bylo sloneczko i tak sobie siedzialam na plazy, brzuszek zasloniety i nic sie nie stalo. Sloneczko fajnie mnie musnelo i nie bylam bledziuchem przynajmniej .
ja kiedys chodzilam na solarium co jakis czas, zawsze przed jakimis imprezami. Ja zaszlam w ciaze to zaprzestalam i nie bylam do teraz, ale nieldugo zamierzam pojsc, ale nie bede za czesto chodzic, teraz jak chodze na spacerki z malym, to usiade sobie na laweczce i wystawie buziaka do slonca, zreszta spacerujac tez fajnie sloneczko chwyta. Poza tym okna mam od poludnia to i na balkonie tez czasem sie poopalam
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2543 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-09, 21:45
Kita napisał/a:
a kiedys chodzilam na solarium co jakis czas, zawsze przed jakimis imprezami. Ja zaszlam w ciaze to zaprzestalam i nie bylam do teraz, ale nieldugo zamierzam pojsc, ale nie bede za czesto chodzic, teraz jak chodze na spacerki z malym, to usiade sobie na laweczce i wystawie buziaka do slonca, zreszta spacerujac tez fajnie sloneczko chwyta.
tak samo teraz muszę ze 3-4 razy iść na sol, bom blada , ale buzie i dekolt mam juz opaloną od spacerowania
w ciąży bezpośrednio się nie opalalam, ale po slonku chodzilam i nad morzem byliśmy, ladnie opalona wróciłam bo sam wiatr i powietrze mnie opaliło
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1261 dni temu Posty: 1036 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo, Nikodem
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-09, 22:58
Ja uwielbiam słoneczko!
Chociaż nie mogę położyć się plackiem na plaży. Dla mnie to nudne. Wychodzę sobie na taras z książką, ale tylko na chwilę. Zawsze przed sezonem chodzę na solarium, by nie straszyć, jak się rozbiorę.
ewelcia1987 napisał/a:
A w ciąży siedziałyście na słoneczku? Można?
Ja siedziałam, ale brzuch zawsze zasłaniałam. Wydaje mi się, że to niezbyt dobre dla dziecka.
Nie lubię się opalać.Leżenie plackiem na słońcu, to nie dla mnie. Co jakiś czas chodziłam na solarium, tak na 10 minut,aby nie być blada. Staram się nie opalać twarzy. Teraz mam zamiar kupić krem do twarzy z filtrem 50. Dostałam małych plamek mimo,że stosuje krem przeciwko przebarwieniom. W to lato będę unikać słońca,chyba,że ono dopadnie mnie .
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-10, 09:12
Ja tam lubie sie opalac I na sloneczku i w solarium, lubie miec po prostu ciemniejsza skore Zawsze przed sezonem letnim chodzilam troche na solarium, w tym roku z racji ciazy jestem blada jak sciana i na sloncu raczej tego nie nadrobie No trudno, moze po porodzie jakies samoopalacze pojda w ruch
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-05-10, 13:10
Ja uwielbiam słoneczko. Niekoniecznie leżenie plackiem. W ruchu mozna się nawet lepiej opalic. Na solarium nie chodzę. Mam bardzo ciemną karnację i wystarczy trochę słonka a robię się brązowa.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1780
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-05-10, 15:58
kashira napisał/a:
lubie miec po prostu ciemniejsza skore
ja tez,ale lezenie plackiem na sloncu to nie dla mnie,chyba ze na materacu na wodzie Dawno juz na solarium nie bylam,a dawniej chodzilam conajmniej raz w tygodniu. Teraz troszke u rodzicow na balkonie mnie zlapalo i podczas spacerkow wiec juz taka blada nie jestem.
Na airbrush'a poszlam raz i nigdy wiecej nie pojde. Spryskiwala mnie niby jakas profesjonalistka ale i tak wygladalam jakbym sie samoopalaczem wysmarowala a jak pozniej ta opalaniezna schodzila,to juz wogule okropienstwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum