REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Przesunięty przez: Madzia81
2010-11-03, 18:29
Tytuł: Opinie o biurach podróży
Autor Wiadomość
mamuska 

Informacje:
Dołączyła 917 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-04-21, 09:37   

W tym roku planuję wakacje poza domem ale tak daleko... a dokładnie Bułgaria. Znalazłam ofertę w Orbisie, tygodniowe wakacje w Bułgarii za 1178zł a dziecko ma specjalne ceny czyli 499zł. Czy ktoś z Was był na wakacjach w Bułgarii w hotelu OREL?

jarzebina 

Informacje:
Dołączyła 887 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-04-21, 21:20   

nigdy nie byłam w Bułgarii, ale podobno piękny kraj i cena niezła, nawet bym się nie zastanawiała :) z Orbisem byłam w zeszłym roku w Turcji, solidne biuro, na miejscu mieliśmy nawet opiekunkę dla dziecka do dyspozycji

Mifka 

Informacje:
Dołączyła 850 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-09-26, 21:30   Opinie o biurach podróży

Hej dziewczyny! :) Na pewno część z Was podróżuje dużo po świecie :) Poszukujemy z moim M informacji na temat godnych polecenia biur podróży. Jakie biuro polecacie? Podajcie proszę kraje, w których byłyście z tych biur, aby łatwiej było nam podjąć decyzję :)
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2011-02-17, 21:41, w całości zmieniany 1 raz  

fotogenico 

Informacje:
Dołączyła 601 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-09-30, 08:49   

a nie lepiej zorganizowac samemu? nie będzie niespodzianek. oczywiscie pod warunkiem ze znasz angielski. sluze pomocą jakby co.

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1639 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-02-17, 21:48   

kiedyś często wyjeżdżałam z Turystą, a najczęściej wykupowałam wakacje w biurach pośrednikach, które miały wiele ofert z różnych biur, ale nie pamiętam, z jakich konkretnie jechałam.
dzisiaj słysząc to, co się dzieje, jak biura bankrutują - bałabym się wybrać na wakacje z biura podróży. może dlatego, że od dłuższego czasu wyjeżdżamy na własną rękę i takie wakacje zdecydowanie bardziej wolę.

jak jest u Was? macie swoje zaufane biura, których ofert korzystacie?

Luka 
Czekam na Ciebie..

Informacje:
Dołączyła 496 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-02-18, 08:35   

Ja nigdy nie miałam zarzutów do Selectours, naszą podróż poślubną też planowałam z tym biurem ale nie było ciekawych ofert akurat. I całe szczęście bo kiedy zarezerwowałam w innym biurze okazało się, że Selectours padło. A dosłownie tydzień wczesniej babka normalnie dała mi oferty, rozmawiałyśmy i nawet nie mrugnęła, że zapowiada się bankructwo - pewnie nie wiedziała nawet.
W każdym razie pojechalismy ze Sky Clubem i było okej. Nic się złego nie podziało.
Gdybym dobrze czuła się z angielskim na pewno zaplanowałabym podróz na własną rękę do Tajlandii - mozna bardzo tanio spędzić tam 3 tygodnie i dłużej ale niestety. Jeszcze musze się pouczyć :)

Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....

słoneczko07 
riki tiki bara bara

Informacje:
Dołączyła 923 dni temu

Profil:
Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2011-02-18, 10:22   

jeszcze nigdy nie wyjeżdżałam za pośrednictwem biura
jak już to do kogoś kto tam mieszka, pracuje

może jak dziewczyny podrosną będzie nas stać na taki wypad, ale sam na sam z małżem :mrgreen:

KiSe 

Informacje:
Dołączyła 578 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-02-18, 10:38   

Ja byłam dwa razy z Itaką. generalnie uważam, że wszystko jest ok , miła obsługa, rzetelne informacje i kontakt z rezydentem też był zawsze dobry . Co do cen to zawsze szukałam oferty last minute :)

mamuska 

Informacje:
Dołączyła 917 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-03-25, 11:42   

KiSe napisał/a:
Ja byłam dwa razy z Itaką. generalnie uważam, że wszystko jest ok , miła obsługa, rzetelne informacje i kontakt z rezydentem też był zawsze dobry . Co do cen to zawsze szukałam oferty last minute :)

mnie zaszokowały ceny last minute w Itace.. aż nie wiedziałam że można tak tanio podróżować.

a gdzie i kiedy byłaś z Itaką?

snowy 

Informacje:
Dołączyła 436 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-03-25, 17:04   

ja też radziłabym zawsze zorganizować wyjazd na własną rękę, jeśli macie taką możliwość... wiadomo nie każdy po angielsku potrafi się rozmówić, ale w niektórych krajach są hotele gdzie pracownicy recepcji mówią nie tylko po angielsku, nawet tutaj w Limie, w Peru jest jeden hotel prowadzony przez Polaków, więc zawsze to jest jakaś opcja :)

Odpowiedz do tematu