W tym roku planuję wakacje poza domem ale tak daleko... a dokładnie Bułgaria. Znalazłam ofertę w Orbisie, tygodniowe wakacje w Bułgarii za 1178zł a dziecko ma specjalne ceny czyli 499zł. Czy ktoś z Was był na wakacjach w Bułgarii w hotelu OREL?
nigdy nie byłam w Bułgarii, ale podobno piękny kraj i cena niezła, nawet bym się nie zastanawiała z Orbisem byłam w zeszłym roku w Turcji, solidne biuro, na miejscu mieliśmy nawet opiekunkę dla dziecka do dyspozycji
Wysłany: 2010-09-26, 21:30 Opinie o biurach podróży
Hej dziewczyny! Na pewno część z Was podróżuje dużo po świecie Poszukujemy z moim M informacji na temat godnych polecenia biur podróży. Jakie biuro polecacie? Podajcie proszę kraje, w których byłyście z tych biur, aby łatwiej było nam podjąć decyzję
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2011-02-17, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-02-17, 21:48
kiedyś często wyjeżdżałam z Turystą, a najczęściej wykupowałam wakacje w biurach pośrednikach, które miały wiele ofert z różnych biur, ale nie pamiętam, z jakich konkretnie jechałam.
dzisiaj słysząc to, co się dzieje, jak biura bankrutują - bałabym się wybrać na wakacje z biura podróży. może dlatego, że od dłuższego czasu wyjeżdżamy na własną rękę i takie wakacje zdecydowanie bardziej wolę.
jak jest u Was? macie swoje zaufane biura, których ofert korzystacie?
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-02-18, 08:35
Ja nigdy nie miałam zarzutów do Selectours, naszą podróż poślubną też planowałam z tym biurem ale nie było ciekawych ofert akurat. I całe szczęście bo kiedy zarezerwowałam w innym biurze okazało się, że Selectours padło. A dosłownie tydzień wczesniej babka normalnie dała mi oferty, rozmawiałyśmy i nawet nie mrugnęła, że zapowiada się bankructwo - pewnie nie wiedziała nawet.
W każdym razie pojechalismy ze Sky Clubem i było okej. Nic się złego nie podziało.
Gdybym dobrze czuła się z angielskim na pewno zaplanowałabym podróz na własną rękę do Tajlandii - mozna bardzo tanio spędzić tam 3 tygodnie i dłużej ale niestety. Jeszcze musze się pouczyć
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Dołączyła 578 dni temu Posty: 36 Skąd: Poznań
Profil:
Wysłany: 2011-02-18, 10:38
Ja byłam dwa razy z Itaką. generalnie uważam, że wszystko jest ok , miła obsługa, rzetelne informacje i kontakt z rezydentem też był zawsze dobry . Co do cen to zawsze szukałam oferty last minute
Ja byłam dwa razy z Itaką. generalnie uważam, że wszystko jest ok , miła obsługa, rzetelne informacje i kontakt z rezydentem też był zawsze dobry . Co do cen to zawsze szukałam oferty last minute
mnie zaszokowały ceny last minute w Itace.. aż nie wiedziałam że można tak tanio podróżować.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 436 dni temu Posty: 2194
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-25, 17:04
ja też radziłabym zawsze zorganizować wyjazd na własną rękę, jeśli macie taką możliwość... wiadomo nie każdy po angielsku potrafi się rozmówić, ale w niektórych krajach są hotele gdzie pracownicy recepcji mówią nie tylko po angielsku, nawet tutaj w Limie, w Peru jest jeden hotel prowadzony przez Polaków, więc zawsze to jest jakaś opcja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum