Jak nie mam za wiele nauki czasem sięgnę po książkę i ostatnio przeczytalam Williama Whortona "Ptasiek" i bardzo mi sie podobała, ( zreszta podobnie jak "Niezawinione Śmierci" czy teraz " Spóźnienie kochankowie). Generalnie chyba podoba mi sie taki styl pisania...
nadchodzą zimowe wieczory...brrrrr
Czy coś szczególnego polecacie?
ja też czytałam "Niezawinione śmierci" i "Spóźnionych kochanków" i są to rzeczywiście świetne książki a polecić mogłabym Ci Dona Browna, który napisał "Kod Leonarda da Vinci" wszystkie jego książki, które czytałam bardzo mnie wciągnęły
Ja nie czytałam " Aniołów i Demonów". Moja kuzynka czytała ta książkę po niemiecku.
Obecnie czytam, a raczej miałam chęci na "Potop". ale nadal postanowię go przeczytać, przecież to historia Polski.
Lubię też czytać książki psychologiczne.
_________________ No dalej, wynoście się!
Karol Marks
Aktualnie ( tzn właściwie po poprawce ) zabieram sie za "Cień Wiatru". Od kilku osób słyszałam opinie, że to najlepsza książka jaką przeczytali, ponoć piękna
( tylko nieco grubawa ) ktoś czytał?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum