REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Pas ciazowy
Autor Wiadomość
kashira 

Informacje:
Dołączyła 641 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-04-05, 14:09   

Karoll, mnie sie przydal pod bluzke zamiast podkoszulek, ktorych nie cierpie, ni wialo tak na brzuszek. Natomiast odpietych spodni w ogloe nie trzymal i przerzucilam se na ciazowe spodnie i leginsy ocieplane :-)

snowy 

Informacje:
Dołączyła 436 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-04-08, 00:12   

ja mam zamiar kupić taki ortopedyczny z pewnością a o takich jak wyżej to nawet nie słyszałam :D będę musiała popatrzeć czy tutaj mają coś w tym stylu :D

Laurel 

Informacje:
Dołączyła 683 dni temu

Profil:
Im. dziecka: Dominika, Patryk, Kubuś
Wysłany: 2011-04-08, 10:51   

Snowy, czemu ortopedyczny? Masz jakieś wskazania? Pytam, bo i ja o tym myślałam, ale jak zobaczyłam zdjęcie i wyobraziłam sobie jak to się nosi, to mi przeszło <bezradny>

snowy 

Informacje:
Dołączyła 436 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-04-08, 18:26   

hmm szczerze mówiąc ortopedyczne tutaj wyglądają prawie tak samo jak te pasy na zdjęciach, ale są inaczej wykonane i z innego materiału i pomagają podtrzymać brzuszek, a wiadomo, że dla kręgosłupa to zawsze jakaś ulga i dlatego myśli o kupnie

Sabina 

Informacje:
Dołączyła 610 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-04-08, 19:58   

Ja na razie nie potrzebuję, żeby mi coś trzymało brzuch :) Nawet nie chcę. Mój ci on :mrgreen:
Lubię mój brzuch i nie przeszkadza mi za bardzo :mrgreen:
Owszem, nie robiłam nic robić pochylając się - bo kręgosłup bolał, ale nie było źle. Pierwsze bóle kręgosłupa pojawiły się niedawno i nie były zbyt uciążliwe. Z tego co pamiętam, to Kashira cierpi przez plecy i to i w dzień i w nocy :-( .
A teraz to przecież i tak nic nie robię <bezradny>

Abcurodze 

Informacje:
Dołączyła 397 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2011-04-22, 15:17   

Witam, jestem położną i prowadzę sklep z produktami dla kobiet w ciąży. Pasy ciążowe cieszą się coraz większą popularnością. Nie tylko ze względu na walory estetyczne ale przede wszystkim ze względu na swoją funkcję podtrzymującą.
Podzielę pasy ciążowe na 3 kategorie, aby każda z przyszłych mam mogła wybrać coś dla siebie:

1. Pierwsze to pasy ozdobne, które sprawdzają się gdy inny rzeczy są już za małe. Zamiast zmieniać całą garderobę można kupić taki pas. U mnie dostępne są pasy firmy La Belly z ciekawymi wzorami.

2. Następna grupa to pasy z właściwościami podtrzymującymi. Są one wykonane z poliamidu ( bardzo elastyczna i przyjemna w dotyku tkanina). Taki pas stanowi element bielizny, ładnie wygląda i podtrzymuje brzuszek a co najważniejsze zapobiega bólom kręgosłupa. Polecam firmy Carriwell oraz Cantaloop

3. Trzecią grupę stanowią pasy ortopedyczne szczególnie polecane przy bólach kręgosłupa. Nie wyglądają one tak jak poprzednie natomiast ze względu na właściwości podtrzymujące zdecydowanie najlepsze. Takie pasy produkuje firma Oppo

Odpowiedz do tematu