Justynko, każda kobitka może mieć różne objawy ciąży. Niektóre w ogóle ich nie mają.
Idź zbadaj betę. Przede wszystkim udaj się do lekarza!!! Skoro od listopada nie masz @,a lekarz nie stwierdził ciąży na początku stycznia i jeszcze wskazał to test, najprawdobodobniej masz zaburzenia hormonalne.
W ciążę zaszłam w listopadzie rok temu, lekarz już w połowie grudnia potwierdził ciążę.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 436 dni temu Posty: 2194
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-01-23, 20:52
Justyna, tylko Ty mozesz wiedziec ile czasu trwa Twoj cykl... i naprawde rozmyslanie o tym czy to ciaza czy nie, wcale Ci nie pomoze, jutro wybierz sie na badanie krwi beta hcg i bedziesz wiedziala, czy to ciaza czy nie, jesli nie musisz udac sie do ginekologa na wywolanie miesiaczki i badania dlaczego tyle czasu nie mialas okresu.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 569 dni temu Posty: 997 Skąd: Rzeszów
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-01-24, 13:32
Justyna ja bym też doradzała ci zrobienie badania beta. Beta da ci 100% odpowiedz.
Testami ciążowymi też nie można się tak na 100% sugerować bo są zawodne.
Są nawet przypadki gdzie kobieta jest w ciąży a nawet nie wie że jest. Test ciążowy wskazuje wynik ujemny lekarz mówi tu samo, a tu nagle ni stąd ni zowąd przychodzi dziecko na świat.
Takie przypadki są rzadkością, ale są. Zrób czym prędzej bete
W każdym laboratorium,czy to prywatnym, czy państwowym, ale odpłatnie, chyba ,że dostaniesz skierowanie od lekarza. Cena? Trudno powiedzieć. Już nie pamiętam...
dziewczyny z prawej i z lewej strony pod brzuchem mam bardzo widoczne niebieskie żyły ( ale są takie niebieskie i cienkie), wiece może co to może być...?
dziewczyny z prawej i z lewej strony pod brzuchem mam bardzo widoczne niebieskie żyły ( ale są takie niebieskie i cienkie), wiece może co to może być...?
Żyły! Ja u siebie widze nie tylko w miejscu najcienszej skory brzucha. Widzisz zyle i pytasz co to?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum