REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Przesunięty przez: madzia
2008-08-17, 15:07
Tytuł: pierwsze objawy ciąży nie potwierdzone badaniem gin
Autor Wiadomość
Anitka_0202

Informacje:
Dołączył 717 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-16, 11:11   

Wiesz jak ja zaszlam w ciaze to tez na oczatku mialam stan podgoraczkowy ale jesli jest to tylko stan podgoraczkowy to jest dobrze ale jesi goraczka sie zwieksza to powinnas sie zglosic do lekarza co do siusiu to do tej pory czesto sikam poniewaz mam ucisk na pecherz mam nadzieje ze sa wiekrze na tak:):)powinnas isc do lekarza...:)pozdrawiam

minula

Informacje:
Dołączył 715 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-16, 13:45   

Witam , bylam wczoraj na wizycie ale dzidziusa nie ma , ale wykryl przyczyne dlaczego tak dlugo nie moglam zajsc w ciaze , mam na lewym jajniku torbiela , przepisal mi leki , trafilam na super lekarza , powiedzialam mu ze bardzo chce byc mama a on w czasie robienia usg obiecal mi ze na tym telewizorku napewno go zobacze ze on zrobi wszystko zebym zaszla , narazie mam brac leki , 1 wrzesnia mam nastepna wizyte i bedziemy dalej robic cos w tym kierunku .Pozdrawiam

Aneta 

Informacje:
Dołączyła 931 dni temu

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-08-16, 13:54   

minula to dobrze że trafiłaś na super lekarza . To teraz bierz leki jak wyleczysz torbiel to dzidzia przyjdzie na pewno :-D Życzę Ci szybkiego wyleczenia i szybciutkiego zajścia w ciążę :-D Pozdrawiam

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 730 dni temu

Profil:
Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-08-16, 16:14   

Fajny lekarz :-)
Zycze szybkiego zajscia :-D

minula

Informacje:
Dołączył 715 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-16, 20:37   

dziewczyny chcialabym sie jeszcze zapytac czy ktoras z was brala primolut i czy ten lek jest hormonalny

mloda_mama 
mamusia :)

Informacje:
Dołączyła 668 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2008-10-03, 22:40   

w pierwszym miesiacu tez mialam straszna ochote na sex teraz raczej nie, chociaz w snach owszem :-D pamietam ze narzekalam na bolace i swedzace sutki zrobily mi sie bardzo wrazliwe na dotyk i w ogole powiekszyly mi sie piersi teraz to mi sie w wiekszym staniku nie mieszcza :mrgreen: kiedy miala nadejsc miesiaczka czulam sie jak to przed nia pobolewal dol brzucha piersi wlasnie itd mama powiedziala mi ostatnio ze strasznie dupa mi urosla, gdy powiedzialam o tym mojemu to przyznal racje a ja bylam w szoku bo niczego nie zauwazylam (przeciez nie widze siebie od tylu! :-D ) hm hm i od miesiaca glownie poranne i wieczorne mdlosci i caly czas jestem glodna ale odnotowuje niemal zupelny brak apetytu... poza nielicznymi zachciankami jakie miewam, tak jak np. wczoraj na parowki ;)
a i z ta sennoscia to prawda ze zdziwieniem zauwazylam ze jak kiedys chodzilam spac najwczesniej o polnocy tak teraz juz kolo 19 mialam ochote isc spac i czesto juz o 21-22 leze w lozku, a teraz to non stop jestem spiaca nawet na pare godzin po obudzeniu sie (choc spalam 9 godzin!) moglabym spac i spac

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 730 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-10-04, 14:37   

A ja mam caly czs ochote na sex i caly czas uprawiamy , byla mala przerwa po moim krwawieniu bo mialam blokade i Misia inaczej zaspokajalam :lol: , ale teraz juz wszystko ok i dalej uprawiamy sex , nie mamy zadnych przeciwwskazan i bardzo mi to poprawia samopoczucie :-)

mloda_mama 

Informacje:
Dołączyła 668 dni temu

Profil:
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2008-10-04, 15:42   

no to jak tak no to bardzo swietnie :-) najwazniejsze to zyc pelnia zycia nawet w ciazy :mrgreen:

Kamyczek 

Informacje:
Dołączyła 602 dni temu

Profil:
Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
glodna

Wysłany: 2008-12-09, 17:53   

Dziewczyny a ile z Was miało takie zwyczajne bóle brzuch jak przed @?

Aneta 

Informacje:
Dołączyła 931 dni temu

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-12-09, 18:34   

Kamyczek u mnie właśnie tak było za pierwszym razem i teraz. Miałam normalne bóle jak na @ i myślałam że przyjdzie a tu taka niespodzianka :-D

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 730 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-12-23, 13:35   

Ja mialam tak samo ,chyba jest to dosyc powszechne

mloda_mama 

Informacje:
Dołączyła 668 dni temu

Profil:
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2008-12-30, 11:38   

y a ja szczerze mowiac jakos nie zauwazylam zadnych bolow (?) albo po prostu nie zwracam na nie uwagi ;-) chociaz moze dlatego ze ja jak mialam okres to zadnych specjalnych bolow brzucha nie mialam chyba ze czasami nie wiem nawet :-P

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 756 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2009-01-18, 23:45   

Ja tez mialam objawy typowe na @ z tymze moje piersi byly niesamowicie wrazliwe,jak nigdy przedtem no i zorientowalam sie,ze jestem w ciazy dzien przed planowana @ - jak juz gdzies pisalam,obudzilam sie i poprostu wiedzialam,ze "jestem" :mrgreen:

mloda_mama 

Informacje:
Dołączyła 668 dni temu

Profil:
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2009-04-09, 11:23   

ja mialam mdlosci od dnia spodziewanej miesiaczki no i te objawy zauwazylam tez ze sie w ciuchy i staniki nie mieszcze z tymi cyckami tez tak mialam ze takie wielkie wrazliwe itd

madzia 

Informacje:
Dołączyła 976 dni temu

Profil:
Nastrój:
smutna

Wysłany: 2009-06-28, 07:49   

Widze, ze czesc z was miala bole brzucha jak na @ i ja tez mam czasem. Az dziwne uczucie, bo wiadomo, ze ten bol kojarzy sie tylko z jednym...no i zawsze jak pobolewa, to mam dziwne odczucia. Mam pytanie, ile czasu takie bole trwaja mniej wiecej? Wiem, ze to tak "musi" byc, ale o ile latwiej byloby myslec, bez nich.

Ja mialam bol brzucha w 25 dniu cyklu, taki jak przy owulacji. czyli podbrzusze nabrzmiale, jak balonik, klucie jajnikow. I w sumie to mi dalo sygnal, ze przeciez wczesniej tak nie bylo. Cykle mam 30 dniowe. Pozniej zauwazylam sennosc, i lekkie zawroty glowy oraz takie uczucie glodu (a nie chodze przeciez glodna;) ) i na przemian taka sytnosc. jakbym miala cos w przelyku i to mnie mdlilo. Dwa dni przed spodziewanym @ tescik i pozniej w dzien spodziwanej tez tescik. Pozytywne. Teraz czesciej sikam,ale nie trwa to caly dzien tylko przed spaniem, jak leze juz to ze 3 razy mnie ciagnie. No i w dzien spodziewanej, pamietam, ze jak sie obudzilam, to czulam jakby mnie jakas grypa pobierala.

Odpowiedz do tematu