Wiesz jak ja zaszlam w ciaze to tez na oczatku mialam stan podgoraczkowy ale jesli jest to tylko stan podgoraczkowy to jest dobrze ale jesi goraczka sie zwieksza to powinnas sie zglosic do lekarza co do siusiu to do tej pory czesto sikam poniewaz mam ucisk na pecherz mam nadzieje ze sa wiekrze na tak:):)powinnas isc do lekarza...:)pozdrawiam
Witam , bylam wczoraj na wizycie ale dzidziusa nie ma , ale wykryl przyczyne dlaczego tak dlugo nie moglam zajsc w ciaze , mam na lewym jajniku torbiela , przepisal mi leki , trafilam na super lekarza , powiedzialam mu ze bardzo chce byc mama a on w czasie robienia usg obiecal mi ze na tym telewizorku napewno go zobacze ze on zrobi wszystko zebym zaszla , narazie mam brac leki , 1 wrzesnia mam nastepna wizyte i bedziemy dalej robic cos w tym kierunku .Pozdrawiam
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 931 dni temu Posty: 2047 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-16, 13:54
minula to dobrze że trafiłaś na super lekarza . To teraz bierz leki jak wyleczysz torbiel to dzidzia przyjdzie na pewno Życzę Ci szybkiego wyleczenia i szybciutkiego zajścia w ciążę Pozdrawiam
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 668 dni temu Posty: 380
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-03, 22:40
w pierwszym miesiacu tez mialam straszna ochote na sex teraz raczej nie, chociaz w snach owszem pamietam ze narzekalam na bolace i swedzace sutki zrobily mi sie bardzo wrazliwe na dotyk i w ogole powiekszyly mi sie piersi teraz to mi sie w wiekszym staniku nie mieszcza kiedy miala nadejsc miesiaczka czulam sie jak to przed nia pobolewal dol brzucha piersi wlasnie itd mama powiedziala mi ostatnio ze strasznie dupa mi urosla, gdy powiedzialam o tym mojemu to przyznal racje a ja bylam w szoku bo niczego nie zauwazylam (przeciez nie widze siebie od tylu! ) hm hm i od miesiaca glownie poranne i wieczorne mdlosci i caly czas jestem glodna ale odnotowuje niemal zupelny brak apetytu... poza nielicznymi zachciankami jakie miewam, tak jak np. wczoraj na parowki
a i z ta sennoscia to prawda ze zdziwieniem zauwazylam ze jak kiedys chodzilam spac najwczesniej o polnocy tak teraz juz kolo 19 mialam ochote isc spac i czesto juz o 21-22 leze w lozku, a teraz to non stop jestem spiaca nawet na pare godzin po obudzeniu sie (choc spalam 9 godzin!) moglabym spac i spac
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 730 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 14:37
A ja mam caly czs ochote na sex i caly czas uprawiamy , byla mala przerwa po moim krwawieniu bo mialam blokade i Misia inaczej zaspokajalam , ale teraz juz wszystko ok i dalej uprawiamy sex , nie mamy zadnych przeciwwskazan i bardzo mi to poprawia samopoczucie
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-30, 11:38
y a ja szczerze mowiac jakos nie zauwazylam zadnych bolow (?) albo po prostu nie zwracam na nie uwagi chociaz moze dlatego ze ja jak mialam okres to zadnych specjalnych bolow brzucha nie mialam chyba ze czasami nie wiem nawet
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 756 dni temu Posty: 748 Skąd: UK
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-18, 23:45
Ja tez mialam objawy typowe na @ z tymze moje piersi byly niesamowicie wrazliwe,jak nigdy przedtem no i zorientowalam sie,ze jestem w ciazy dzien przed planowana @ - jak juz gdzies pisalam,obudzilam sie i poprostu wiedzialam,ze "jestem"
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-09, 11:23
ja mialam mdlosci od dnia spodziewanej miesiaczki no i te objawy zauwazylam tez ze sie w ciuchy i staniki nie mieszcze z tymi cyckami tez tak mialam ze takie wielkie wrazliwe itd
Widze, ze czesc z was miala bole brzucha jak na @ i ja tez mam czasem. Az dziwne uczucie, bo wiadomo, ze ten bol kojarzy sie tylko z jednym...no i zawsze jak pobolewa, to mam dziwne odczucia. Mam pytanie, ile czasu takie bole trwaja mniej wiecej? Wiem, ze to tak "musi" byc, ale o ile latwiej byloby myslec, bez nich.
Ja mialam bol brzucha w 25 dniu cyklu, taki jak przy owulacji. czyli podbrzusze nabrzmiale, jak balonik, klucie jajnikow. I w sumie to mi dalo sygnal, ze przeciez wczesniej tak nie bylo. Cykle mam 30 dniowe. Pozniej zauwazylam sennosc, i lekkie zawroty glowy oraz takie uczucie glodu (a nie chodze przeciez glodna;) ) i na przemian taka sytnosc. jakbym miala cos w przelyku i to mnie mdlilo. Dwa dni przed spodziewanym @ tescik i pozniej w dzien spodziwanej tez tescik. Pozytywne. Teraz czesciej sikam,ale nie trwa to caly dzien tylko przed spaniem, jak leze juz to ze 3 razy mnie ciagnie. No i w dzien spodziewanej, pamietam, ze jak sie obudzilam, to czulam jakby mnie jakas grypa pobierala.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum