Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 745 dni temu Posty: 1451
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-06, 15:44
U mnie na samym początku były zawroty głowy, senność, temperatura 37 st., bóle podbrzusza zupełnie jak te zwiastujące miesiączkę i obolałe piersi. Później, już po zrobieniu testu pojawił się wstręt do mięsa i wędlin innych początkowych symptomów ciąży sobie nie przypominam.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-06, 16:01
Mnie bardzo chcialo sie pić... normalnie byłam cały czas spragniona
Wiem, ze pobolewał mnie brzuch, ale myslalam, ze to zblizajaca sie miesiaczka, jednak ból byl duzy mniejszy i w koncu przeszlo a @ nie przyszla juz
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 876 dni temu Posty: 1936 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-06, 19:01
Ja już tu pisałam więc nie będę powtarzać, ale generalnie pierwsze objawy to takie jak na okres, moze troszkę bardziej intensywne, i ciut wcześniej zaczął się ból piersi, a poza tym zwymiotowałam alkohol który wypiłam na sylwestrze ( oczywiście nie podejrzewałam wtedy że jestem w ciąży)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1051 dni temu Posty: 1339 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2011-05-06, 19:23
Mnie bardzo bolały piersi, od 20 dnia cyklu (przy 35 dniowych). Ale to bolaly tak, ze sie spłakałam nawet bo zimno było na dworze i strasznie mi dokuczyły. Niestety później było już tylko gorzej. Zero spania na brzuchu, a staniki to przeklinałam.
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-01, 13:19
a mnie bolał strasznie dół brzucha tak jakbym lada chwila okres miała dostać no i śluz był różowy przez kilka dni a poza tym to czułam sie jakbym byłaprzeziebiona
Informacje: Dołączyła 369 dni temu Posty: 610 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-01, 14:12
Ja nagle zaczęłam dziwnie odbierać różne zapachy - wiele rzeczy mi śmierdziało, tak jakby spalenizną jakąś, feee.
Do tego pobolewała mnie kość ogonowa, i piersi mi się wrażliwsze zrobiły.
Nigdy tak nie miewałam przed @, więc wiedziałam, że coś jest nie tak
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-07-01, 14:29
Ha!! jak napisałaś spalenizną to mi się antenki postawiły!! Mi mąż wczoraj trzy razy mleko spieniał do kawy bo za każdym razem mówiłam, że przypalił mleko! Aż w końcu tą 3 też wylałam.
Kość ogonowa też mnie boli ale już od miesiąca... Z Waszych objawów mam jeszcze zawroty głowy po wstaniu z łóżka i sprzed kompa no ale ciśnienie spadło.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Ja miałam obrzmiałe piersi, w dodatku twarde jak kamienie, pryszcze na twarzy, zero bólu jak na @ i dużo przezroczystego śluzu, gęstszego niż ten najbardziej płodny. Też wiedziałam, że najpewniej zaskoczyło
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 436 dni temu Posty: 2194
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-07-01, 16:04
u mnie już na tydzień przed okresem, ale tłumaczyłam sobie, że stres był i dlatego teraz ciało chce się zregenerować, spałam po południe gdzie normalnie w dzień nigdy nie śpię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum