Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 718 dni temu Posty: 2120 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-07, 21:36
koleżanka mi mówiła że przy pierwszej ciąży to rozpoznajesię gdzieś ok 20 tyg jak juz są bardzo wyrażne i z niczym nie można ich pomylic Ja juz bym chciała wiedzieć że tam fasolek mieszka
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1284 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-07-07, 21:57
Aniusia, na pewno bez problemu rozpoznasz, ze to ruchy Twojego malenstwa.
Ja poczulam w 19 tygodniu i bylo to cos w rodzaju latajacego motylka w brzuchu, a czasem jakby takie bardzo delikatne pukanie. Czulam juz cos podobnego w 17 tygodniu, ale to chyba bylo cos innego, bo wydaje mi sie, ze to za wczesnie, jako, ze to moja pierwsza ciaza.
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-08, 12:55
Ty w 13stym tc nie czujesz a ja w niedzielę bede miała 17tc i tez nic.Mój suwak ciążowy to jakis dziwny raz tak pokazuje a raz tak
Ja juz czekam żeby fasolka poczuć ale wszyscy mówią że jak mnie pokopie porządnie to zatęsknie do tego kiedy nic nie czułam
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 842 dni temu Posty: 2549 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-09, 11:13
ja poczułam w 18stym tc na po czatku takie delikatne muśnięcia, a 3 dni później już były porządne kopniaki i tak cały czas, a najbardziej ruchliwe jest moje dziecie między 22-23 wieczorem, jak mama ledwo na oczy patrzy, a usnać się nie da, tak mała czadu daje kochane malenstwo
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-13, 17:21
Ja wciąz nasłuchuje ale cisza..w niedziele bedzie 18tc ( nie sugerujcie się moim suwakiem ciażowym bo to wariat jakis sam odejmuje albo dodaje kilka dni), to moja pierwsza ciąża szczuplutka bardzo tez nie jestem więc mam chyba czas...a tak bym chciała juz poczuć
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 776 dni temu Posty: 304 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-14, 21:14
Moja dzidzia przez dwa dni sie nie ruszala,az sie zaczelam martwic,dzisiaj ja poprosilam zeby sie poruszyla i chyba ,mnie wysluchala bo daje teraz czadu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum