Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-15, 10:59
może wyrodna matka ze mnie, ale jak moja dzidzia za długo się nie rusza,często jej się to nie zdarza, bo czuje ją prawie cały czas, mała wiercipięta to wtedy ruszam brzuchem i się odzywa, wtedy mi duuużo lepiej
Od wczoraj, kiedy kładę się na brzuchu, czuję jakieś dziwne napięcie w różnych jego częściach, raz z jednej a za chwilę z drugiej strony. Czy to możliwe, by dzieciak się już odezwał? To dopiero koniec 14 tc., ale na to mi wygląda, bo wcześniej nigdy tak nie miałam. Dodam, że to moja pierwsza ciąża, ale byłam wcześniej dość szczupła i w sumie teraz też. Jak myślicie? Czy któraś z Was też poczuła maleństwo tak wcześnie?
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 613 dni temu Posty: 1651 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-18, 21:14
podobno te szczupłe dziewczyny mimo że to pierwsza ciąza to szybciej odczuwają ruchy dziecka ja jak narazie nic nie czuje, pare dni temu miałam dziwne uczucie jakby rybka mnie 4 razy skubneła ale gdyby to były ruchy dziecka to by się powtórzyły a tak to nic od tamtej pory niestety
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-19, 14:19
nawet się troche przeraziłam bo każdy z rodziny i znajomych pyta czy kopie a jak mówie, że nic nie czuje to wszyscy zdziwnieni...taki duzy brzuch i nie kopie???
juz bym chciała poczuc jak to jest
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-23, 20:39
Dzidzia się poruszyła dziś pierwszy raz poczułam kilkanaście razy nie mocno ale wyczywalnie..ale tylko jak leże na plecach nawet mąż jak przyłozył policzek do brzucha to poczuł dwa razy ale tylko przez dwie godziny czułam a teraz juz nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum