Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 613 dni temu Posty: 1651 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-23, 18:50
jestem po wizycie, wszystko ok a to że tak nisko mnie kopie to nic złego poprostu jest duży i jak ma nóżki skierowane do dołu to akurat nisko kopie a te bolesne górki i wypinanie to mam brac 3 razy dziennie magnez przez tydzień jak mnie to wypinanie dziecka tak boli i brzuch twardnieje jakby mniał sie rozerwać taki napięty się robi.Mam nadzieje że przestanie boleć bo jak mnie twardy brzuch budzi w nocy to się boję że coś nie tak.
Ach gin na pocieszenie mi powiedział ze dziecko duże górki to dopiero bedzie robił hihi
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 582 dni temu Posty: 13 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Iza
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-26, 13:45 :)
W koncu poczulam ruchy mojego malenstwa delikatne bo delikatne ale sa W poniedzialek na USG, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, moze nawet poznam plec kto wie...
Ja tez sie strasznie nie mogę doczekać 1wszych ruchów...jestem dopiero w 15 tygodniu i powolutku zaczał sie zaokrąglać brzuszek wiec pewnie jeszcze sporo czasu upłynie zanim coś poczuję...
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 589 dni temu Posty: 1304
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-28, 13:23
czekam i czekam aż ktos mnie kopnie... nic jeszcze nie czuje, ale uważnie wpatruje się w brzuch i wczoraj miałam wrażenie kilka razy, że w pewnych miejscach było widać kopniaka czy jakieś wypchnięcie, ale bez czucia.
mój maż się ze mnie śmieje a ja z niego bo go namawiam żeby się wpatrywał, stwierdził ze się nabawimy schiz a potem zaczął lekko palcem naciskać, gdzie podobno widziałam te ruchy no i tak się zaczęłam śmiać że sobie poszedł
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-28, 13:38
mnie w 17tc to jakby rybka 4 razy skubneła tak czułam a od 18t5d to już górki i kopniaka mąż dostał jak policzek przyłozył do brzucha też się martwiłam co będzie jak do 22tc nie poczuje a tu nie ma co sie martwić
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 550 dni temu Posty: 72 Skąd: Bytom
Profil: Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2010-09-28, 15:30
Ja przeryczałam pół nocy bo mały 2 dni nie dawał żadnych znaków ... a po nocy pełnej stresów mały zrobił tak hehehe Teraz już wiem dlaczego tak było .... przyjechali do nas znajomi a on przy obcych ... nic z tego ... za to potem jak już nikogo obcego nie ma to sobie odbija ze zdwojoną mocą. Taka cicha woda
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-18, 11:01
a mi mój spać nie daje jak zacznie przemeblowywania robić w brzuchu od 22giej to o 1 kończy i rano jak mężą budzik usłyszy to po 30sek już kopa dostaje i tak do śniadania, pózniej chyba śpi bo tylko czasem się wypręża a mi górka wychodzi i tak cały dzień
będzie łobuz jak nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum