Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-03-12, 21:06
Madzia81, wspaniale uczucie i cudowne jest tez to, ze z tygodnia na tydzien te kopniaczki sa coraz mocniejsze i daje mi to swiadomosc,ze moje dziecko rosnie i nabiera sil
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-03-13, 07:37
kurcze chyba najfajniej jak maluch siedzi w brzuchu bo ani nie placze nic nie chce no i tak fajnie kopa no i ma sie fajny brzuszek ja chce go zostawic w brzuchu, fajnie nam razem
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-15, 08:24
o widze nowa uzytkowniczke na forum
a mnie moj Maciuś kopie tak jakby odkryl nagle ze ma nóżki i piąstki od wczoraj po przebudzeniu go czuje stale do teraz, nigdy jeszcze nie byl taki aktywny.. tylko brzuch faluje i faluje czasem boli nie mozna sie schylic ani nic bo wsadzi noge pod zebra i jego mama ma wała wtedy jak polozylam sie spac to tez sie rzucal strasznie nie dawal spac, podejrzewam, ze mogl byc glodny... ale nie raz chodzilam glodna spac i az tak nie skakal i teraz tez mnie boksuje
madziu cieszę się razem z Tobą Ale najlepsze dopiero przed Tobą, nie takie pluskanie czy muskani (ja tego wcale nie czułam) ale prawdziwy kopniak Ten poczułam dokładnie na ptrzełomie 18-19 tyg, aż krzyknęłam z radości i ze smiechu. CUDOWNE I NIEZAPOMNIANE UCZUCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum