Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 732 dni temu Posty: 1441
Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: Szymuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-03, 11:06
Nic się nie martw. Moja kumpela przy pierwszym dziecku ruchy poczuła 6 grudnia a termin miała na marzec, ja z kolei tez 6 grudnia choć termin miałam na maj. Nie ma reguły, jedne czują w 16 tc inne w 22.
Połóż się wieczorem po kolacji czy po cieplej herbacie na plecach i kto wie, moze zapuka? U mnie dokładnie wtakiej pozycji to się wydarzyło.
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-03, 14:31
Chyba mogę się pochwalić mój maluch puka już raz dziennie, wczoraj zdarzyło mu się nawet dwa razy. Zazwyczaj w porze obiadu jakby się upominał o jedzenie i wczoraj wieczorem jak się położyłam.
Na razie są to delikatne puknięcia, ale może już niedługo będzie odważniejsze.
spokojnie babeczki dzidziulki jeszcze malutkie, z kazdym tygodniem bedzie mocniej i fajniej. Moj tez przez ostatnie 2 wieczory jest spokojnieszy, a zawsze jak usypialam to szalenstwom nie bylo konca.
_________________ Gdy przyszłaś na ten świat moje życie całkiem rozjaśniało...
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało!
Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz...
Że czasem tak na mnie patrzysz...
Tak jakoś pięknie.... "inaczej".
turkus, Jestem w 18 tygodniu, maluszka czuję od końca 16 tygodnia.
aha to normalne ja tez przez nast 2 tyg od pierwszych ruchów nie czułam maleństwa przez 3 dni niekiedy:) a nawet teraz czasami mi sie zdarzało npw 22tyg ze nie czułam przez 8h:) jest ok
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum