Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 923 dni temu Posty: 2168
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-25, 20:08
Madzia81, no właśnie ja wiedziałam czym pachną te dziwne rzeczy które działy sie w moim brzuchu, wiec tylko czekałam kiedy to nastąpi.
To prawda, ze przy kolejnym dziecku wcześniej sie czuje - przynajmniej w moim wypadku
Poza tym jestem bardzo szczupła
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-27, 10:40
dla mnie najgorsze pod koniec były przeciąganie się dziecka brrrrczasami musiałam kołysać brzuchem żeby sie uspokoiło;)
na razie czuję po kilka ruchów na dzień
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1265 dni temu Posty: 2079
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja, Dorota
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-27, 15:49
słoneczko07, Popieram moje też się tak teraz rozpycha, ale jak kopnie pod żebrami to aż łzy w oczach stają. No i kopie rzadziej niż w np 7 miesiącu, bo ma mało miejsca grubasek.
calineczka, u mnie jak sie pojawily pierwsze, to bylo tez delikatne laskotanie, pozniej chyba bylo kilka dni ciszy, i znow cos sie pojawialo. Czasami nie czuc przez jakis czas, czasami kilka razy na dzien, roznie. Ale za kilka tygodni juz bedziesz czula codziennie
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-07, 19:52
calineczka, gratuluję, ja dostaje takie kuksańce codziennie, że strach pomyśleć co będzie później ... udzielam sie na innym forum wrzesniówek i tam dziewczyny mówiły, że mają kilka nawet dni przerwy od ruchów.
Ja to mogę sie pochwalic że codziennie od 15 tygodnia czuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum