Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 931 dni temu Posty: 2047 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-18, 13:45 Pierwsze ruchy dziecka
Dziewczyny w którym tygodniu poczułyście pierwsze ruchy dziecka I jakie to było uczucie Ja się przyznam że nie pamiętam który to był tydzień ale wiem że troszkę późno. Ale jak już się poruszyło to było cudowne uczucie A jak jest u Was albo było
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 730 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-19, 14:48
U mnie takie "prawdziwe ruchy" poczulam podczas niesczesnego meczu polski z austria Tak to wczesniej czuam takie delikatne plumkanie ? nie wiem jak to okreslic juz w 4 miesiacu
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 732 dni temu Posty: 1441
Profil: Imię: Alicja
Im. dziecka: Szymuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-19, 16:04
Alexa musisz być już duża hihi. Na tym etapie ciąży jak często dziecko się porusza. Gdzieś wyczytałam że powinno przynajmniej kilka razy na h, no chyba ze śpi. To chyba trochę dużo, czy nie?
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-20, 12:45
Ja mam wrazenie ze moj sie rusza non stop nawet jak spi. Mam wrazenie jakby tam w brzuchu byly trojaczki haha . A czasami jak przywali to az boli , zwlaszcza w zebra
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 931 dni temu Posty: 2047 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-20, 14:10
Mnie mały kopał do samego porodu. Lekarz mi mówił że pod koniec ciąży dziecko już nie jest tak aktywne . Jest duże i ma mało miejsca . Ale u mnie było inaczej ja do końca czułam jego kopniaczki A już nie wspomnę o czkawce i jak mi brzuch skakał
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-21, 00:01
ja poczułam malutką w 20 tyg. tak się wtedy tylko domyślałam czy to to może być TO. jak zaczęło się regularnie powtarzać, to wiedziałam, że tak najpierw się wzruszałam, potem przychodziły ataki śmiechu, dzisiaj, kiedy malutka daje o sobie znać coraz częściej czuję taki spokój wewnętrzny, bo kiedy ją czuję, to wiem, że wszystko jest dobrze
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-30, 17:44
ta moja mała to późnym wieczorem tak szaleje, że zasnąć nie mogę. co się ułożę na jednym boku, to ona w ten bok mnie kopie może sportowiec z niej będzie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum