Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1531 dni temu Posty: 30 Skąd: Lubartów
Profil:
Wysłany: 2007-12-13, 09:55 Plamienia
Chciałabym was zapytać czy miałyście plamienia między miesiączkami... Ja wczoraj takie miałam,a pózniej wieczorem taka złuszczona tkanka? razem z krwią. Nie wiem jak to dokładnie opisać...a dziś tak jakbym oczyszczała się po okresie, u gina byłam 8 m-cy temu. A jak pisałam wam wcześniej...z mężem kochaliśmy się bez zabezopieczenia zaraz po okresie...może to ma coś wspólnego...z tym krwawieniem. Nie wiem co myśleć... Czekam na odpowiedzi...
Pozdrawiam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1392 dni temu Posty: 2632 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-08, 20:46
Plamienie między miesiączkami może oznaczać np. owulację. Ale również nieleczona nadżerka może powodować różnego rodzaju plamienia. Warto przejść się do gina na kontrolę.
A u mnie tak: po porodzie miesiączka około 3 dni, potem 1-2 dni cisza i plamienie najpierw brązowe, potem różowe przez 2 kolejne. Tzn. właściwie śluz podbarwiony brązowo lub różowo. I tak już trzeci cykl. Po porodzie byłam badana chyba już trzy razy, dwa razy miałam usg i niby wszystko w porządku. Na plamienie owulacyjne to jeszcze za wcześnie, bo owulację mam w 12 lub 13 dniu, a te plamki to wychodzi tak szósty siódmy... Gnać do lekarza czy to może jeszcze się po porodzie coś oczyszcza?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum