Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1637 dni temu Posty: 30 Skąd: Lubartów
Profil:
Wysłany: 2007-12-13, 09:55 Plamienia
Chciałabym was zapytać czy miałyście plamienia między miesiączkami... Ja wczoraj takie miałam,a pózniej wieczorem taka złuszczona tkanka? razem z krwią. Nie wiem jak to dokładnie opisać...a dziś tak jakbym oczyszczała się po okresie, u gina byłam 8 m-cy temu. A jak pisałam wam wcześniej...z mężem kochaliśmy się bez zabezopieczenia zaraz po okresie...może to ma coś wspólnego...z tym krwawieniem. Nie wiem co myśleć... Czekam na odpowiedzi...
Pozdrawiam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1499 dni temu Posty: 3069 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-08, 21:46
Plamienie między miesiączkami może oznaczać np. owulację. Ale również nieleczona nadżerka może powodować różnego rodzaju plamienia. Warto przejść się do gina na kontrolę.
I choć są z wami, do was nie należą.
A u mnie tak: po porodzie miesiączka około 3 dni, potem 1-2 dni cisza i plamienie najpierw brązowe, potem różowe przez 2 kolejne. Tzn. właściwie śluz podbarwiony brązowo lub różowo. I tak już trzeci cykl. Po porodzie byłam badana chyba już trzy razy, dwa razy miałam usg i niby wszystko w porządku. Na plamienie owulacyjne to jeszcze za wcześnie, bo owulację mam w 12 lub 13 dniu, a te plamki to wychodzi tak szósty siódmy... Gnać do lekarza czy to może jeszcze się po porodzie coś oczyszcza?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 571 dni temu Posty: 1003 Skąd: Rzeszów
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-24, 12:37
Mam pytanie bo trochę mnie to niepokoi. nigdy nie miałam podobnej sytuacji i musze przyznać, że mnie to martwi
A więc @ dostałam 16 lutego na początku było to normalne krwawienie, najpierw lekkie, potem sileniejsze jak przy @. Krwawienie trwały u mnie z reguły góra 2-3 dni i potem wszystko ustawało. Teraz mam plamienia, nie są jakieś duże ale są. To wszystko trwa już 9 dni nie wiem co robić. Miałam ostatnio ciężki okres dużo stresów, nerwów, czy to się mogło przyczynić do tego nieustannego plamienia Mam ten cykl strasznie rozlegulowany, nie wiem czy się martwić czy nie
dobra_duszyczko, przyczyny mogą być różne. Tak jak piszesz stres również mógł się do tego przyczynić.Możliwe,że i progesteron płata Ci figle. Warto,żebyś przeszła się do gin na usg i poradę.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 718 dni temu Posty: 2120 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-24, 13:36
tak jak karoll pisze przyczyny mogą byc rózne gin powinien zobaczyc Cie.
albo stres, albo przy jajeczkowaniu jest plamienie, przy wczesnej ciąży również....itp
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 571 dni temu Posty: 1003 Skąd: Rzeszów
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-24, 21:14
Wiem, już od jakiegoś czasu rozważam pójście do ginekologa na rutynową kontrole, tylko nie mogę się jakoś zebrać mam tylko nadzieje, że to nic poważnego. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło, nie wiem skąd to się wzieło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum