Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2895 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-16, 11:55
Najlepiej spytać lekarza . Wydaje mi się że powinno się leczyć bo upławy nie powinny być żółte . Mogła się wkraść jakaś bakteria . U nas przeważnie wysyłają wtedy na stopień czystości lub cytologię .
Bylam u dr, skonsultowalam sie, zbadal i powiedzial, ze takie kolor sluzu (bialy, niekiedy lekko zoltawy,ale przewaga bialego) jest prawidlowy. Uf, cale szczescie .
_________________ Mamusia was kocha moje dwa serduszka...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-05, 17:47
Dziewczyny, pomóźcie, bo jestem lekko przerażona
Dzisiaj rano kochaliśmy się z mężem i jakiś czas później w toalecie zauważyłam brunatne nieduże plamki. Niestety później to się powtórzyło, co prawda plamki są malutkie, ale i tak są powodem stresu Odkąd zauważyłam te plamienia staram się leżeć, ale mimo wszystko strasznie się boję Wizytę u gina mam dopiero we wtorek. Co robić?
Kashira, masz możliwość skonsultowania problemu telefonicznie lub mailowo ze swoim lekarzem? Nie denerwuj się. To nie musi oznaczać niczego złego, może penetracja była ciut za silna i ścianki zostały podrażnione. Spokojnie Obserwuj siebie. Jeżeli jednak nie poprawi się pójdź do innego gin. nawet dzisiaj.
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-05, 18:35
Karoll, nie chcę dzwonić do lekarza, bo wiem, że w piątkowe popołudnia przyjmuje pacjentki, na ostry dyżur też nie chcę jechać, bo moj Ł. poszedł na nockę, wiecie jak to jest samej
Mam nadzieje, że to plamienie się skończy, we wtorek na pewno to skonsultuje z ginem
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-05, 18:56
może masz nadżerke albo otarcie jakieś sobie zrobiłaś....kurcze jak sie nasili to idz na ten ostry dyżur bo w ciąży to nigdy nie wiadomo,ja jestem z tych strachliwych i żeby uniknąć takich problemów unikam sexu zresztą małż też strachliwy więc problemów nie ma w związku z postem
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-05, 19:51
Może to faktycznie jakieś otarcie O 18 wzięłam szybką kąpiel i od tamtej pory na szczęście nic. Oczywiscie jak sie nasili to od razu jadę na ostry dyzur
Kashira, bardzo dobre nastawienie
Przede wszystkim spokój, a jak się coś będzie działo to do lekarza.
Już jesteś po kapieli, teraz jakaś sympatyczna książka lub lekki film.
Trzymaj się cieplutko i spokojnej nocy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum