Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-28, 08:30
Dzięki Tri Ty zawsze umiesz mnie uspokoić i przywołać do porządku. Persenu jeszcze nie próbowałam, a kalms to już za słaby jest Meliska też nie działa, więc trzeba coś mocniejszego.
A co w takim razie mam robić, żeby zminimalizować ryzyko plamień?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-31, 18:28
Dzisiaj miałam kolejną wizytę z USG połówkowym. I zdziwiło mnie, bo doktorek powiedział, że łożysko już się podniosło do góry. Czy to możliwe, że od czwartku poszło do góry?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-01, 14:04
Mnie nie pytaj, ja to w ogóle mam z łożyskiem kłopot, bo się odklejało, ostatnio jak byłam to lekarka mi powiedziała, że jest git, i jak narazie nie widzi zmiany, ale zobaczę jutro.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 228 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-06, 08:44
Ja troszke sie martwie,od wczoraj zauwazylam ze mam taki sluz koloru pomaranczowego,jasno brazowego. We wtorek chyba jednak pojde do lekarza to zbadac...moze to infekcja bakteryjna jakas...
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-06, 18:21
Do lekarza, jeśli by się nasilało - od razu.
Infekcja bakteryjna jest raczej żółto-zielona... tak czy siak wymaga szybkiego leczenia, żeby się nie rozniosła.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum