Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 436 dni temu Posty: 2194
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-12-11, 17:13
Stegna to wakacje moje dziecinstwa firma, w ktorej pracowal moj tata miala osrodek w Stegnie i jezdzilismy co roku na 2-3 tygodnie zawsze obiecuje sobie, ze musze tam jeszcze kiedys pojechac i jak bedziemy w Polsce to na pewno razem z A sie wybierzemy
u nas moze Ekwador zamieni sie w Chile ale na bank w styczniu jedziemy kase juz mamy takze teraz tylko oczekiwanie
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Wysłany: 2011-12-11, 18:12
Snowciu jak byłam mała też z rodzicami i dziadkami jeździlismy w każde wakacje do Stegny. Teraz niedawno odwiedziłam to miejsce z ciekawości. Ośrodek w którym zawsze mieszkalismy nic się nie zmienił. Później z rodzicami przerzuciliśmy się na Sopot. dokładniej Sopot Kamienny Potok ale teraz jest tam zbyt ciasno.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
A my juz marzymy o lecie
Koleżanka zaproponowała, żebysmy razem wyskoczyli gdzieś na kilka dni, więc teraz siedzimy i szukamy jakiegoś fajnego miejsca
Myślałam o Jez. Białym albo Solinie (ale w tej ostatniej baza noclegowa nie podoba mi się) - czy któraś z Was tam była?
A może macie jakiś pomysł na wyjazd? Preferuję południowa i wschodnia Polskę, ale chcę żeby to było nad woda
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 636 dni temu Posty: 3508 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-17, 11:13
Sabina napisał/a:
A może macie jakiś pomysł na wyjazd? Preferuję południowa i wschodnia Polskę, ale chcę żeby to było nad woda
My to mamy wszak inne plany ale na razie nie chce zapeszać nie chodzi o wyjazd bo gdzie tam wyjedziemy z trójką dzieciaczków ... pewnie w domu będziemy siedzieć i się opalać
My od 3 lat planujemy wyjazd nad nasze Polskie morze.
Pierwszego roku odłożyliśmy bo w domku robiliśmy naszym a poza tym gdy mąż miał urlop to akurat była taka pogoda do bani bo deszcze i zimno...
W tamtym roku ślub wydatki i nie pojechaliśmy a teraz nie pojedziemy bo jak wieloryb nad morze pojedzie
Pozostają pobliskie Bieszczady ale i tam jest pięknie
Tzn jak dla mnie mało atrakcyjne miejsce
WweronikaA, ja chce nad wode, żeby Milenka miała piasek i miała w czym grzebać Bo ją muzea ani wspaniałe widoki na razie nie beda interesować Musimy poszukać jakiegos fajnego miejsca, żeby poza piaskiem było coś jeszcze - bo przecież pogoda może być różna
A jak widzisz miejsce wypoczynku chcemy dostosować do mojej córci nie do nas
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-17, 13:33
My planujemy na pewno wypad na wies, przy okazji moze uderzymy na Soline, poza tym jednodniowe wypady w Beskidy, nad jeziorka pobliskie Mialo byc morze ale finanse raczej nam nie pozwola
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 436 dni temu Posty: 2194
Wysłany: 2012-02-17, 14:17
my w nastepny weekend wyjezdzamy do domu wuja na wies maja tam sliczny ogrod, duzy basen i zrobimy grilla, takze wypoczynek bedzie pod koniec miesiaca jedziemy nad ocean tez na weekend
i do konca wakacji juz nam tylko zostana weekendowe wyjazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum