REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Plany wakacyjne
Autor Wiadomość
Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 1639 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-02-17, 21:59   Plany wakacyjne

Jak w temacie. Myślicie już o tegorocznych wakacjach? Jakieś pomysły na wyjazd?

My mamy nadzieję, ze M. będzie miał kawałek urlopu w czasie wakacji. Najbardziej chciałabym wyjechać w pierwszej połowie sierpnia, ewentualnie z początkiem lipca. W tym roku atakujemy polskie wybrzeże, za granicę nie damy rady. Jest duże prawdopodobieństwo, że postawimy na Świnoujście, byliśmy z Małym jak miał pół roku i bardzo nam przypasowało. Wyjazd tradycyjnie z przyczepą kempingową :)

:) 

Informacje:
Dołączyła 1395 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-02-17, 22:05   

No nasz plan wyjazdu do Hiszpanii spalił na panewce. Kilka dni po tym jak znaleźliśmy tanie bilety, podskoczyły o prawie 1000 zł <bezradny> z powodu charakteru pracy mojego męża, nie mozemy pozwolić sobie na błyskaiwczne podejmowanie decyzji, zawsze musi być ona poprzedzona ustawieniami z kolegami z pracy.
No więc w tym roku zapewne znów Bałtyk :) co mnie bardzo cieszy. Możliwe, że będziemy w okolicy Malutkiej-Iwony ;-) , celujemy w czerwiec, bo nie lubię lipcowo-sierpniowych tłoków.

malami 

Informacje:
Dołączyła 841 dni temu

Profil:
Imię: Jola
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-02-17, 22:14   

no i my atakujemy morze nasze polskie, już się nie mogę doczekac jak mała zareaguje na wode;) długo nie zabawimy, pewnie ok5 dni ale zawsze coś. w zeszłym roku byliśmy w Kołobrzegu i chyba tam uderzymy, bo nie tak strasznie tłoczno i bardziej rodzinnie niż w Łebie np. gdzie młodzi i wolni uderzaja ;)
mi się jeszcze marzy maroko, byłam raz 3 dni, zakochałam się, chciałabym lecieć z małżem chociażby po to, żeby pójść tam na souk i żeby mógł pogrzebac w tych wszystkich gorach kolorowych przypraw i przywieść 50;) pęczków marokanskiej mięty, ale raczej stac nas nie będzie a i małej nie dam rady zostawić choćby na 3-4 dni
kiedyś zrealizuje moje marzenie

Luka 
Czekam na Ciebie..

Informacje:
Dołączyła 496 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-02-18, 08:29   

My na pewno kilka letnich weekendów spędzimy w Augustowie u rodziców na działce. Może kilka dni spędzimy nad morzem. A jeśli do wakacji nie uda mi się zajść w ciążę to pewnie polecimy we wrześniu gdzieś dalej. Może Majorka? Albo któraś z greckich wysp? Zobaczymy. To zawsze my z przyjaciółką wybieramy oferty a potem podkładamy mężom pod nos do akceptacji :) I albo się godzą albo musimy szukać dalej :)

Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....

kashira 

Informacje:
Dołączyła 641 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-02-18, 08:35   

U nas planow brak, bo urodzi się maluszek akurat na wakacje ;-) Więc będziemy go lulać :-P Może ewentualnie we wrześniu wyskoczymy na kilka dni w gory, ale to zobaczymy jeszcze :-)

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 636 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-02-18, 09:06   

My na wakacje to raczej nigdzie się nie wybieramy gdyż jak nasza niunia będzie na świecie to trzeba będzie chrzciny wyprawić i jakoś zorganizować to wszystko i do tego zawrzemy związek małżeński <love> <love> <love> więc na razie plany wakacyjne muszą poczekać :->

Tri 
...

Informacje:
Dołączyła 873 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-02-18, 09:17   

Narobiłyście mi smaka na polskie morze, nie widziałam go odkąd M. się do mnie przeprowadził :( Z młodym będzie problem się ruszyć, więc w tym roku nas pewnie ominie wycieczka, chyba że końcem roku dopiero, na wakacje planujemy końcem sierpnia/początkiem września znowu do Wysowej pojechać - zobaczymy jak się będzie wszystko układać ;)

kjujiczek 
Zboczuszek:)

Informacje:
Dołączyła 745 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2011-02-18, 09:23   

Ja mam w planach urodzić dziecię i nie zwariować :-P o wyjeździe nad morze marzę już od kilku lat i zawsze coś stoi na przeszkodzie. Mąż nie ma szans na urlop latem, a w weekendy pewnie będziemy jeździć do teściów na wieś, mieszkają w pięknej okolicy ;-)

Tri 
...

Informacje:
Dołączyła 873 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-02-18, 09:39   

Zwaiować-nie zwariować... my mamy nad morze bity dzień jazdy i o ile Filip by go pewnie przespał smacznie, to Zosia da popalić :> Zwłaszcza, że teraz ma fotelik z przodu, a tata już taki skory do zabawiania dziecka nie jest, zostaje rozglądanie się i czekanie grzeczne aż coś mama z tyłu podrzuci ;)

Sabina 

Informacje:
Dołączyła 610 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-02-18, 09:42   

kashira napisał/a:
U nas planow brak, bo urodzi się maluszek akurat na wakacje ;-) Więc będziemy go lulać :-P Może ewentualnie we wrześniu wyskoczymy na kilka dni w gory, ale to zobaczymy jeszcze :-)

Plany podobne, z tym, że my zakładamy, że w tym roku to najwyżej wózkiem do lasu :mrgreen:

słoneczko07 
riki tiki bara bara

Informacje:
Dołączyła 923 dni temu

Profil:
Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2011-02-18, 10:15   

my jeszcze nie myśleliśmy, ale jak już to moze kilka dni gdzieś nad wodę ... pod domek,

Laurel 

Informacje:
Dołączyła 684 dni temu

Profil:
Im. dziecka: Dominika, Patryk, Kubuś
Wysłany: 2011-02-18, 10:20   

A ja myślę o górach, może Zakopane na kilka dni z maluchami, a Dominika już panna, więc pewnie wybierze jakiś obóz. Poza tym kilka dni u zaprzyjaźnionych sióstr zakonnych w pięknym i romantycznym lesie, bez sklepów, z dala od cywilizacji. Rozmarzyłam się ;-) No i pewnie wyjazdy do rodzinki; rodziców i samotnej cioci. Dobrze jej zrobi krótki czas z naszą bandą rozbójników ;-)
O wczasach zagranicznych na razie nie myślimy. Co prawda, mieliśmy pomysł z Włochami, ale przy planach budowlanych, byłoby to chyba mało rozsądne...

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 1419 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-02-19, 00:03   

Poki co planujemy 2 tygodnie urlopu w lipcu,jedziemy do rodzicow do Polski i moze kilka dni z tych 2 tygodni spedzimy nad morzem,jak nie kilka to napewno chociaz jeden dzien ;-) Zagraniczne wyprawy odkladamy na przyszly rok ;-)

Karoll 

Informacje:
Dołączyła 603 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-02-19, 07:42   

Urlop/wakacje spędzę raczej w domu. Chyba że pojadę do moich rodziców na wieś i tam będę zbierać siły do porodu :-) . W sumie niedaleko, bo tylko godzina 10 min od Gdańska.

Gosiak 11 

Informacje:
Dołączyła 719 dni temu

Profil:
Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2011-02-25, 13:43   

My co roku jeździmy do Zakopca, ale w tym roku sobie odpuszczamy, no bo jak z takim małym dzidkiem :-/

trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka..

Odpowiedz do tematu