Jestem pełna podziwu dla rodzica który musi być matką i ojcem w jednym. Wiem również jakie to ciężkie,ale nie pozbawione nagród. Takie osoby potrzebują pomocy. Nie raz tylko dobrego słowa...pochwały-zauwazjmy takie osoby. Na pewno dzieci też są wdzięczne takiemu rodzicowi-a powinny:) Jesteście świetni bo sami ze wszystkim dajecie radę. Dalej tak trzymajcie!!! I zachęcam do wypowiedzi. Na pewno wiele wniesiecie do naszego wspólnego forum:)Pozdrawiam
Ja takze mam takie samo zdanie,ze jest to ciezkie byc samotna mama.
Mam synka i nie wyobrazam sobie,abym musiala sama go wychowywac,napewno byloby to dla mnie bardzo ciezkie poniewaz jestem osoba slaba psychicznie i nie wiem czy poradzilabym sobie.Moj maz bardzo duzo mi pomaga jest moja podpora i bez jego pomocy oraz obecnosci byloby mi bardzo zle.
Podpisuje się obiema rękoma pod waszymi pochwałami. Podziwaniam wszytskie kobiety które są w stanie ogarnąć wszytsko samodzielnie. Pranie,link został usunięty, wychowywanie dzieci, praca, mieszkanie itp. Żaden mężczyzna nie zdaje sobie sprawy z tego ile to wymaga poświęcenia
Mnie mama wychowywała sama. Tato przyjeżdżał tylko raz w tygodniu-więc prawie tak jakby go nie było.
Mamę podziwiam, bo faktycznie to nie łatwe zadanie, ale jeśli chodzi o mnie to psychikę mam zrytą, bo nikt w dzieciństwie nie pokazał mi jak powinna wyglądać prawdziwa rodzina.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum