REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Pochwała
Autor Wiadomość
majeczka02 

Informacje:
Dołączyła 974 dni temu

Profil:
  Wysłany: 2007-12-03, 19:55   Pochwała

Jestem pełna podziwu dla rodzica który musi być matką i ojcem w jednym. Wiem również jakie to ciężkie,ale nie pozbawione nagród. Takie osoby potrzebują pomocy. Nie raz tylko dobrego słowa...pochwały-zauwazjmy takie osoby. Na pewno dzieci też są wdzięczne takiemu rodzicowi-a powinny:) Jesteście świetni bo sami ze wszystkim dajecie radę. Dalej tak trzymajcie!!! I zachęcam do wypowiedzi. Na pewno wiele wniesiecie do naszego wspólnego forum:)Pozdrawiam

NudnaBaba

Informacje:
Dołączył 976 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 21:15   

Zgadzam się z Majeczką :)
To ciężka roba być obojgiem rodziców na raz.
Dziecko tez nie ma łatwo w takiej sytuacji.
Trzymamy dzielnie za Was :*

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 976 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-12-03, 22:43   

Ja takze mam takie samo zdanie,ze jest to ciezkie byc samotna mama.
Mam synka i nie wyobrazam sobie,abym musiala sama go wychowywac,napewno byloby to dla mnie bardzo ciezkie poniewaz jestem osoba slaba psychicznie i nie wiem czy poradzilabym sobie.Moj maz bardzo duzo mi pomaga jest moja podpora i bez jego pomocy oraz obecnosci byloby mi bardzo zle.

meg

Informacje:
Dołączył 852 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-05-13, 11:17   

Podpisuje się obiema rękoma pod waszymi pochwałami. Podziwaniam wszytskie kobiety które są w stanie ogarnąć wszytsko samodzielnie. Pranie,link został usunięty, wychowywanie dzieci, praca, mieszkanie itp. Żaden mężczyzna nie zdaje sobie sprawy z tego ile to wymaga poświęcenia
Ostatnio zmieniony przez Aneta 2008-07-04, 22:57, w całości zmieniany 1 raz  

LeeLoo 
Nie taka straszna...

Informacje:
Dołączyła 835 dni temu

Profil:
Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-05-13, 21:01   

Mnie mama wychowywała sama. Tato przyjeżdżał tylko raz w tygodniu-więc prawie tak jakby go nie było.
Mamę podziwiam, bo faktycznie to nie łatwe zadanie, ale jeśli chodzi o mnie to psychikę mam zrytą, bo nikt w dzieciństwie nie pokazał mi jak powinna wyglądać prawdziwa rodzina.

jemioła

Informacje:
Dołączył 470 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-04-17, 10:38   

Dopiero dzisiaj dołączyłam do Was-Nas. Jak już napisałm w liście powitalnym na forum samotnie wychowuję trzyletniego synka. To mój skarb. ogromna radość, ale też wiele wyrzeczeń. W sprawnym zorganizowaniu naszego życia, ja wszytko załatawiam w pędzie, pomaga mi moja wspaniała mama. Nie wie, że tu jestem, ale ogromnie jej dziękuję, za to że jest.

latarniczka 

Informacje:
Dołączyła 387 dni temu

Profil:
Wysłany: 2009-07-08, 20:05   

ja wychowuję synka sama. No może nie całkiem bo od porodu pomagają mi rodzice. Dziecko było planowane przez oboje rodziców, niestety Pan Tatuś okazał się dużym dzieckiem które nie dorosło do roli ojca a trudniej wychowywać dwoje dzieci w tym jedno dorosłe niż jedno małe- własne. Cóż tak się w życiu zdarza czasami i nie ma co się załamywać. Mam dla kogo żyć i mam dla kogo być silna :) Zawsze myślałam że nie dam sobie rady w takiej sytuacji ale dziecko potrafi z człowieka wykrzesac dużo energii i samozaparcia :)

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach