codziennie przed snem gotowałam 1,5 litra wody i miałam na cały dzień. Nic złego się nei stanie. Woda dobrze przegotowana, świeża, stojąca w zacienionym miejscu.
Teraz podaję butelkową, żywiec zdrój. Podgrzewam w mikrofali i później dodaję "mleka"
Tak wlasnie wczoraj zrobilam. Zagotowana woda stoi, na biezaco przed karmieniem gotuje troszke, i mieszam, wiecej zimnej mnie goracej i wychodzi szybko i temp. jest w sam raz ciesze sie, bo znalazlam patent dzieki wam
Na noc wlalam do termosu i o 4 rano mala miala cieple jedzonko bez wychodzenia z lozka
Podsumowujac, podgrzewacz dalej stoi bezuzytecznie.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-06-06, 18:27
a u nas do dzis sie przydaje,szczegolnie w nocy bo maly jeszcze sie budzi i wprawdzie wode pije,ale zawsze lepsza ciepla niz zimna
Poza tym przydaje sie przy podgrzewaniu obiadkow,jako ze ja malemu gotuje na zapas i porcje zamrazam w malych sloiczkach to pozniej tylko sloiczek w podgrzewacz i za kilka minut danie gotowe
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-06, 18:36
U nas też stoi butelka (wcześniej duży słój) z wodą przegotowaną, jak przyjechali znajomi to się z niej śmiali "po czym poznać kuchnię domu, w którym jest małe dziecko"
Rano robię z niej mleko, w ciągu dnia rozcieńczam nią soki.
W mikrofali można wodę samą podgrzewać, ale mnie osobiscie ciężko wycelowac w temperaturę No i nasza dzwoni na zakończenie
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-07, 21:09
Nie wyobrażam sobie życia bez podgrzewacza. Jak młody był malutki to non stop hulał z porcją wody na mleczko. Teraz budzę się koło 5.00 i wstawiam wodę na śniadanko. Rewelka! Nie muszę biegać do kuchni i z czajnikiem się bawić, bo podgrzewacz w pokoju pod ręką.
używaliśmy przy córce avent-u a teraz jakiejś innej formy z funkcją sterylizacji ( świetne do smoczków ) oraz z gniazdkiem do samochodu
ponieważ odciągam i dokarmiam więc zawsze butla ląduje w podgrzewaczu gdy mały zaśnie przy butelce bo za 10-20 min się budzi aby dojeść a podgrzewacz zapewnia nam ciepłe papu
Cechy podgrzewacza Sisi:
- wyświetlacz LCD pokazujący m.in. aktualną temperaturę wody w podgrzewaczu i tryb pracy urządzenia
- płynna regulacja temperatury
- zaawansowana japońska, energooszczędna technologia PTC
- funkcje: podgrzewania, utrzymywania stałej temperatury oraz sterylizacji
- podgrzewacz jest bezpieczny
- możliwość podgrzewania słoiczków
- do zestawu została dołączony jest specjalny wyciskacz do cytusów GRATIS
- do zestawu została dołączona specjalna miseczka, w której można podgrzewać np. zupki, kaszki itp. zupełnie GRATIS
- bardzo szeroki otwór zapewniający możliwość włożenia butelek dla dzieci wszystkich znanych producentów.
Używam i jestem zadowolona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum