U nas podgrzewacz sluzyl tylko moze tydzien. Nic Malej nie podgrzewamy. Podaje w temperaturze pokojowej a czasem nawet prosto z lodowki i nic jej nigdy nie bylo. Moze sprzyda sie na zime.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 22:45
mam z canpola jest właczony cały czas i mam w nim w szklance wode na mleko np daje 80wody goracej z podgrzewacza i 100 wystudzonej z dzbanka i mam baze na mlecio można też zimną w butelce włożyć i po 3min będzie dobra do podania, 37st.
Szybko, cicho nie wiem tylko jak to się ma do rachunków za prąd
Informacje: Dołączyła 277 dni temu Posty: 171 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Joanna
Im. dziecka: LENKA
Wysłany: 2011-09-03, 09:23
Ja na początku stosowałam podgrzewacz z aventu nie powiem fajna rzecz lecz grzanie mleczka trochę trwało od jakiegoś czasu przerzuciłam się na czajnik z fantastyczną funkcją regulacji i podtrzymywania temperatury. Funkcja ta pozwala na uzyskanie i podtrzymanie temperatury 40, 50, 60, 70, 85 lub 100 stopni Celsjusza. Gotuje 1,5 l wody na cały dzień a później tylko włączam podgrzewanie i najważniejsze woda bardzo szybko jest cieplutka o wiele szybciej niż w podgrzewaczu.
_________________ 22.10.2010 godz.10:20 53 cm 3000g
Mama aniołka 19.02.2009 (*)
Gotuje 1,5 l wody na cały dzień a później tylko włączam podgrzewanie i najważniejsze woda bardzo szybko jest cieplutka o wiele szybciej niż w podgrzewaczu.
Bardzo dobry patent. Nie słyszałam jeszcze o takim czajniku.
Informacje: Dołączyła 277 dni temu Posty: 171 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Joanna
Im. dziecka: LENKA
Wysłany: 2011-09-04, 10:23
Karoll napisał/a:
Bardzo dobry patent. Nie słyszałam jeszcze o takim czajniku.
My zakupiliśmy na allegro bo w sklepach nie mogliśmy zanleźdź a i cena jego do przełknięcia
Odkąd go mam ani razu nie użyłam podgrzewacza Jak wiem, że zbliża się pora karmienia to włączam podgrzewanie na minimum i woda jest zaraz cieplutka np. woda zagotowana wieczorem i która stała całą noc podgrzewa się w jakieś 10sekund Dla mnie rewelacja szybko bez krzyków małej
_________________ 22.10.2010 godz.10:20 53 cm 3000g
Mama aniołka 19.02.2009 (*)
Muszę poszukać kartę gwarancji, odeśle i zobaczymy co z tego wyjdzie. Może tylko mój egzemplarz był uszkodzony. Naprawdę byłam zadowolona z tego podgrzewacza.
Informacje: Dołączyła 423 dni temu Posty: 1015 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 09:24
Joasia, super czajnik nie widziałam chyba takiego albo uwagi nie zwróciłam musze nad czyms takim pomyśleć bo średnio uśmiecha mi sie kupowanie podgrzewacza tommego bo do innego te butelki nie wejda na początku wymysliłam sobie że na noc w termosie wode będę trzymac bo te opakowania termoochrone wogle ciepła nie trzymaja ale ten czajnik to chyba lepsze rozwiązanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum