Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1420 dni temu Posty: 1787
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-05-21, 17:09 Podgrzewacz do butelek
Posiadacie,uzywacie?
Jak juz wspominalam w innym temacie zamierzam karmic piersia,ale wiadomo ze jakis czas po porodzie bede chciala wyjsc np. na zakupy i zostawie maluszka z tata i sciagnietym wczesniej pokarmem.
Czy warto wiec dla takich sporadzycznych wypadow kupowac podgrzewacz,czy uwazacie ze to zbedny wydatek i sie za bardzo nie przydaje?
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1595 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-05-21, 19:52
Dla mnie to super rzecz . Tak jak piszesz możesz spokojnie wyjść z domu a dzidziuś zawsze będzie miał ciepłe mleczko . Mi się przydał jeszcze do podgrzewania soczków i herbatek
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1640 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2009-05-21, 21:26
nie posiadam i nie widzę najmniejszej potrzeby.
jak sporadycznie potrzebuję coś podgrzać dla Małego, to podgrzewam na gazie w garnku z ciepłą wodą i już.
Wysłany: 2009-05-22, 16:37 Re: Podgrzewacz do butelek
angik1683 napisał/a:
Posiadacie,uzywacie?
Jak juz wspominalam w innym temacie zamierzam karmic piersia,ale wiadomo ze jakis czas po porodzie bede chciala wyjsc np. na zakupy i zostawie maluszka z tata i sciagnietym wczesniej pokarmem.
Czy warto wiec dla takich sporadzycznych wypadow kupowac podgrzewacz,czy uwazacie ze to zbedny wydatek i sie za bardzo nie przydaje?
warto i warto kupis lepszy. My kupilismy z babyono i jest do d. Nieczytelna przedziwna instrukcja, i jak jest malo mleka to grzeje na potęgę, a gorace mleko+krzyczace dziecko to nie najlepsze połączenie. No chyba ze trafi Ci się cierpliwy synus to poczeka az podgrzejesz na gazie.
Informacje: Dołączyła 1051 dni temu Posty: 41 Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Profil:
Wysłany: 2009-07-08, 23:18
zdecydowanie się przydaje, ja nadal karmie piersią, ale w ciągu roku akademickiego jeździłam na zajęcia i ściągałam mleko. Przynajmniej było jak podgrzać a później do słoiczków też się przyda Ja mam Aventa i jestem zadowolona. Niby droższy ale w praktyce chyba jeden z najbardziej cenionych.
kurde a wg mni ejets do niczego ten baby ono bo tez mam, jak go ustawić zeby nie przegrzał? na która kreske? pzrezciez różna ilośc wody się wlewa więc różnie podgrzewa. My go nie obczailismy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum