Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-06, 18:55
aga jakiej starszej daty . Pomyśl że za niedługo zostaniesz młodą mamuśką A suwaczek wklejasz w swoim profilu. Kliknij na mój suwaczek otworzy Ci się strona tam zrób sobie swój. Skopiuj link i wstaw w profilu
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-06, 19:30
To będziecie oby dwie z dzieciaczkami na spacerki chodzić A Tobie będzie łatwiej bo Dzidziuś będzie miał starsze siostry co się nim zaopiekują Mi to się tak czasami marzy żeby ktoś wziął tego mojego łobuza na spacer . A ja bym w tym czasie mogła coś zrobić tak na spokojnie.
Powiem Ci że razem to nie będziemy chodzić na spacerki bo ona niestety mieszka w Anglii. A Tobie wcale się nie dziwię bo wiem co to znaczy.
[ Dodano: 2008-08-06, 20:45 ]
Sama wychowałam już dwie pannice i to był odstęp 1 rok i 9 miesięcy także można powiedzieć że jedno po drugim i czasem miałam ochotę na chwileczkę zapomnienia.
Cześć, no nie da się ukryć że zbliża się wielkimi krokami,ostatnio myślałam że to już bo miałam takie skurcze dosyć silne ale przeszło.I nadal czekam...
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-11, 10:10
Hej dziewczyny
Aga te 2 tygodnie szybko Ci miną I na pewno wszystko będzie ok
My dzisiaj siedzimy w domku bo deszcz pada. Przynajmniej wezmę się za jakieś sprzątanie . A co tam u was słychać ?
U mnie pogoda jest dobra nawet gorąco, też nigdzie nie wychodzę bo trochę się boję że mnie weźmie gdzieś na ulicy i tak minie kolejny dzień.Zrobiłam wielkie pranie,obiad a potem pojadę na zakupy z mężem jak wróci z pracy.I napewno nic się znów nie wydarzy.Piszcie co u Was?
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-11, 19:44
Hej Dziewczyny u mnie dzis było bardzo gorąco,duszno ale nie bylo burzy nie wiem czy to jest związane z pogodą bardzo zle sie wczoraj i dzis czulam ja ogonie to mam niskie bardzo cisnienie i mysle ze to tym bylo spowodowane balam sie zeby mi sie nic nie stalo bo bylam sama z dzieckiem ale juz jest lepiej i kolejny oczywiscie dzien jak co dzien praca,sprzatanie gotowanie itd. kobiety sa do tego stworzone zostawcie na pare godzin swojego meza z dzieckiem to nie beda wiedziec za co sie zabrac Trzymajcie sie
Cześć Wam wszystkim Mamuśkom.
Dziś jest u mnie upalnie, ale ja od 7.00 rano już na nogach i umyłam okno i lodówkę wysprzątałam iczuję parcie w dole brzucha i czekam może to dziś niech któraś napisze jak się czuła przed samym porodem bo ja to już tego zabardzo nie pamiętam.Pozdrowionka dla Was wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum