Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 435 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2012-02-06, 21:00
Luka napisał/a:
Dopada i mnie deprecha chyba Wszystko zaczynam widzieć w czarnych barwach. Mam nadzieję, że to szybko minie.
Mam dokładnie to samo, zwalam winę na PMS dodatkowo pracy tak mnie dziś wkurzyli, że stwierdziłam, że jutro nie idę i koniec! Ja tu zasmarkana, zakichana i kaszląca do pracy chodzę, bo kupa roboty czeka, terminów chcę dotrzymać, a każdy ma jeszcze pretensje także jak dzis zadzwonił kolega, że nie przyjdzie dziś, bo ma katar stwierdziłam, że nie ma co wychodzić przed szereg, jak inni mogą sobie w domu posiedzieć z katarkiem to i ja mogę także jutro sobie choruję w domku! Ot!
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 435 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2012-02-06, 21:15
Luka, Jasne pod warunkiem, że mój szalony Internet nie odmówi posłuszeństwa dzisiaj właśnie sie dowiedziałam, że normalny internet doprowadzą do nas dopiero po Wielkanocy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 636 dni temu Posty: 3508 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 09:38
No jestem pierwsza wyprzedziłam was
Au nas mróz odpuścił już ta nie mrozi tak jak wcześniej wczoraj nawet na spacerku z Grzesiem i Marysią byliśmy na tą choć godzinkę można wyjść co tak będziemy w kółko siedzieć w domu Dziś to od rana u mnie śnieg prószy Marysia jak zwykle sobie leżakuje w kojcu Grześ sobie ogląda Mój połówek jak zwykle w pracy A ja sobie siedzę tu z wami Z rana tam w piecyku sobie napaliła a teraz już nie palę bo ciepło dość jest dopiero pod wieczór się napali Nom już pomału kompletujemy rzeczy do szpitala dla mojego połówka już w kwietniu będzie miał daną operację wszczepienia implantu ślimakowego tak się martwię czy wszystko będzie dobrze .. czy dana operacja przebiegnie pomyślnie ja się wczoraj pytam mojego D czy się boi a on mówi że czego ma się bać Nom już 18 lutego moja trzecia siostra ma urodzinki będzie mieć już 21 lat ale ten czas mija
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 09:58
Iwonaryki u nas też już trochę mróz odpuszcza ale tylko o kilka kresek. Nie ma słońca za to.
W domu trochę cieplej. 18-19 stopni. Już od rana hydraulicy znowu robią. Ponoć na strychu jakaś rurka zamarzła (jak kominiarz komin czyścił wczoraj) i praca pomp nie jest taka jak powinna. Nie wiem o co chodzi. Nie wnikam. Byle w domu w końcu było cieplutko.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Postow a postow, nie nadgonie juz Luka, a co sie tak denerwujesz czy stresujesz? Czy tylko tak pytasz na zapas?
Ja to cala ciaze bylam spokojna, bez nerwow, jakos lagodnie obeszlam, jedynie w dwoch czy trzech ostatnich tygodniach mialam kupe stresujacych sytuacji. Wtedy to sie odbilo na malej wysokim tetnem, zerknelabym do karty, bo pamietam, ze bylo wysokie i polozna na jednej z wizyt az dwa razy sluchala akcji serduszka, no i moim wysokim cisnieniem i pulsem. No niestety jak stres daje o sobie znac to i dziecko sie denerwuje.
I nam tez jak bylam w ciazy przestala dzialac pompa i mialam zimno w domu. Teraz pewnie masz cieplej juz. kocyk i ciepla herbata albo kawa, goracy kubek na rozgrzewke i trzeba przetrwac
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2387
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 10:26
madzia tak pytam.. zdenerwowana byłam bardzo tylko raz. Wtedy przed świętami. Ale ciśnienie miałam w normie. No i wtedy nie czułam jeszcze ruchów. Ciekawa jestem czy dzieci wtedy intensywniej się ruszają czy może wcale.
Teraz ta pompa mnie wkurza ale nie aż tak, żeby się tym mocno stresować. Jakoś staram się na luzie do wszystkiego podchodzić.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Ciekawa jestem czy dzieci wtedy intensywniej się ruszają czy może wcale.
nie pamietam juz chyba zalezy od dziecka. Ja sie jeszcze dodatkowo denerwowalam tym, ze mala odczuwala moj stres i miala wysokie tetno. Zwykle mala miala 150-160 a wtedy 180
dziec w czasie aktywnoscie tez bedzie mial wyzszy wynik.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-07, 12:06
hej
junior przespał noc bez butli, a o 7rano usiadł w łózeczku i mniam da, mniam da to mówie już mama daje mniam a on da.....rozmowa polsko -ruska hihi no ale zeby nie było dialog logiczny
łazienka błysk, reszta też niczego sobie, zmywara pracuje, pralka też, pościel zmieniona u nas i u juniora też tylko jemu wyprasuje
zaraz zrobie pomidorówke a na placki ziemniaczane do koraliny jade bo mam sporo rodziny w częstochowie bo dziadek z tamtych stron koralina ale ja z gęstą śmietana jem luka ja w ciąży najbardziej sie denerwowałam pod koniec jak leżałam na nadcisnienie w szpitalu i mały na każdym ktg spał prawie wiec często mi je robili..mialam stres ze coś nie tak bardziej chyba na posiłki kwaśne reaguje dziecko niż na stres tak mi sie wydaje jesli chodzi o jego aktywność..zjedz mandarynke to zobaczysz
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1051 dni temu Posty: 1339 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2012-02-07, 12:10
Kochana Aniusiu zapraszam serdecznie ale ja już w Częstochowie 4 lata nie mieszkam Zapraszam do Płocka. Ja też ze śmietaną lubię i kopereczkieem mniam mniam
Profil:
Wysłany: 2012-02-07, 12:21
Ja dziś stwierdziłam, że najchętniej pracowałabym tak co drugi dzień niby nie poszłam do pracy z powodu choroby, ale kuchnie jakoś przy okazji robienia sniadania ogarnęłam, a że przy śniadaniu nakruszyłam to i odkurzaczem chatę przeleciałam i pomysł na obiad już mam, a to dopiero 12 godzina normalnie dopiero sobie zdałam sprawę ile życia mi ta praca zabiera codzień;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum