No dziewczyny i się zaczęło. 1 trym bez wymiotów 2 trym już zdecydowanie z nimi Od ponad tyg rano wymiotuję, zawsze zdążyłam przed śniadaniem dziś niestety już nie. Minutę po jedzeniu wszystko wylądowało w rurach
Przełożyłam wizyte u gina na przyszłą srodę. Już zaczynam się denerwować.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-25, 11:21
:) mnie na szczęście ominęły takie przeboje. Mam nadzieję, że u Ciebie to nie potrwa za długo. Nawet jeśli się to teraz zdarza, pomyśl sobie, że to tylko chwila, mówię Ci jak to strasznie szybko leci, ledwo co ja kulałam się z brzuchem a tu mała juz skończyła 6 miesięcy 21 listopada. I nic się nie denerwuj. Stres się udzieli fasolce
aga moja mała się też śliniła od 3 miesiąca czy może nawet wcześniej i lekarka mówiła, że swędzą ją dziąsełka po prostu. Ząbek jednak pojazwił się w 6 miesiącu, pod koniec, więc fajnie. A zaraz następny, też na dole. Mówie Wam dziewczyny, jak ona śmiesznie wygląda słodycz
Pogoda do D. Zimno, nie znoszę takiej pogody i nienawidzę czapki.
Mam temat pracy licencjackiej: " Problematyka dziennika Anny Politkowskiej " udręczona Rosja- dziennik buntu" Str.min 40, oprócz tego dwa streszczenie w dwóch językach: angielski i rosyjski, min 6 stron każde. I jest już grudzień, jestem załamanaaaa
Izabel apowiem Ci że przy pisaniu lic, namordowałam się jak głupia. Miałam okropny temat, i wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę. Stron wyszło ok 49, natomiast przy mgr byłam już mądrezjsza o doświadzcenie, i wybrałam sobie przyjemny temat, dzięki czemu napisałam pracę pochwaloną przez promotora na 93 strony. Temat jest bardzo ważny!! Musi się go w miare przyjemnie pisać.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1313 dni temu Posty: 65 Skąd: bydgoszcz
Profil: Im. dziecka: jagoda i oluś
Wysłany: 2008-11-25, 18:56
:), mdłosci pózno cibie przywitały,ale szybko miną
U nas coraz bardziej zimowo,snieg ciagle pada,szkoda ze tak szybko topnieje.
Mnie także udzielił sie klimat świat,juz ogladam zabawki ,byc moze znajde juz cos dla dieciaczków.
Wczoraj zamówiłam sobie ślubne bolerko i buciki,takze moja kreacja slubna juz w pełni gotowa
Hej, kobietki Pare dni tu nie zgladalam a postow duzio fajnie
Trzymajcie za mnie kciuki. chce porozmawiac ze swoim o dzidzi moj instynkt juz siega nie wiem czego Na co mam czekac? Skoro poczulam to, to chce cos zrobic w tym kierunku i oby poszlo w miare gladko. Chce tez zeby nasza dzidzia nie urodzila sie zbyt pozno w stosunku do wieku mojego faceta. w koncu jest 13 lat starszy ode mnie
Jestem zdecydowana i jak sie nie zgodzi to nie wiem co mam robic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum