Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 756 dni temu Posty: 748 Skąd: UK
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 14:58
hellooo
Ja wlasnie zakonczylam kolejne 3 godziny jazdy,nawet dobrze bylo biorac pod uwage fakt,ze nocka srednio przespana,bo chyba zacznie sie zabkowanie
Teraz maly na spacerze z tesciowa,a ja mam chwilke dla siebie.
Dolaczam do tych ktore sie objadly,bo jak wpadlam do domu to ladowlam w siebie co popadnie taka glodna bylam
Madziu81 ano widzisz dydus to dla Dawidoskiego za malo,musi cos jeszcze z tego dyda leciec Wczesniej zasypial przy cycu,a ze tego juz nie chce to teraz butla Moze jak bedzie ciut wiekszy to zastosuje to sprobuje to zwalczyc,napewno trzeba bedzie zaczac dzialac jak juz pojawi sie zabek - bo o zeby trzeba dbac
Anetko fajnie,ze zadowoleni po wizycie jestescie,teraz jak najszybszego powrotu do zdrowia dla malego
I jeszcze chcialam sie dodac,ze moja przyszla synowa czyt. Madzi coreczka ma na imie Nicol
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 754 dni temu Posty: 1100
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 15:10
madzia ogromne gratulacje!!!!! a jednak dziewuszka- niech zdrowo sie chowa
achh a u nas znów podgórkę , mamy nieproszonego lokatora z długim ogonem i dużymi przednimi zębami masakra hyba do teściów pojadę aż M. szkodnika nie wykurzy bo normalnie boje się że małemu coś zrobi, mam jakieś wizje że wlezie mu do łóżka czy coś
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 976 dni temu Posty: 1872 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 15:12
i mam kolejnego newsa
Mała ważyła 3435, 51 cm, nie chce spać, tylko wisi na cycu. Madzia też nie śpi, bo jak Mała już przymknie oczka, to mamusia się w nią wpatruje jak w obrazek Może jutro wyjdą. Pozdrowienia oczywiście dla Was wszystkich
angik1683 napisał/a:
Nicol
tego nie wiedziałam. czyli jednak chyba ten najświeższy pomysł na imię przeszedł
Tri napisał/a:
Ale podobno wraz z kalendarzową ma przyjść już prawdziwa wiosna. Uf, tylko 10 dni
ooo, więcej takich dobrych informacji Tri poproszę
Anetko - pozazdrościć lekarki. my nadal swojej takiej nie mamy, bo nie ma potrzeby. ale namiary w razie co mam.
a patyczków Krzyś też nie lubi.
my zaraz zjemy obiad i jedziemy do Tesco, muszę małemu piżamę kupić, bo powyrastał.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 178 dni temu Posty: 353 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Im. dziecka: Nina??????
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 15:35
DZIEN DOBRY:)
Kamyczek ja to Ci współczuję tej twojej teściowej, dwa dni bez niej!!!! ciesz się wolnością i swobodą
angik1683 napisał/a:
Ja wlasnie zakonczylam kolejne 3 godziny jazdy
dużo Ci jeszcze zostalo tych godzinek do jazdy? po 3 godz musiałas wrócić padnięta motylek, czy ja dobrze mysle o szkodniku na m czy na sz??? brrrr
Madzia81 napisał/a:
my zaraz zjemy obiad i jedziemy do Tesco
miłych i spokojnych zakupów bez dzikich tlumów
a ja leże i gnije, masa sprzątania, a ja leże na kanapie i nie jestem w stanie sie podnieść, nosek zatkany, gardziołko boli i cały czas stan podgoraczkowy, A wstał rano i nagotował mi pyszzniutkiego rosolku, mam nadzieje ze wygrzeje się dziś i jutro i przegonie choróbsko
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 598 dni temu Posty: 347 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 15:39
angik1683 napisał/a:
Madzi coreczka ma na imie Nicol
Ślicznie
Madzia81 napisał/a:
Mała ważyła 3435, 51 cm,
No to niezły kawałek babeczki z niej
Ważne, że jest zdrowa.
U mnie piękne słoneczko dzisiaj aż chce się żyć!
Rano zaliczyłam już zakupy z tatą. Jutro będę robić te obiecane pierogi.
Dzisiaj nareszcie przyjechał mój ulubiony fryzjer (czyli mój brat ) i podciął mi włosy. Po ostatnich pasemkach miałam bardzo poniszczone włosy. Teraz jeszcze muszę kupić sobie jakąś farbę.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 602 dni temu Posty: 1128
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 15:41
Weszłam tu wściekła bo mnie teściowa wk....!
Ale jak poczytałam Was to od razu mi lepiej. Niech ten babsztyl jedzie i zostaje u tej swojej usranej córuni, bo mam jej szczerze dość.
Tri, Bo Zosia to chyba lubi wszystko, strasznie pogodny z niej dzieciaczek.
edit: ja rozumiem, że złość i emocje, ale staramy się nie używać takich epitetów na forum
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2010-03-10, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 344 dni temu Posty: 197 Skąd: elblag
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Julia
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 16:27
witam ja juz po obiadku dzis dosyc szybko zalatwilam wsprawe w urzedzie pracy bo nie bylo duzo ludzi mala wlasnie zasnela a ja sobie siedze bo nawet telewizji nie moge ogladnac bo cos mi sie zepsula antena satelitarna i musze zadzwonic zeby ktos przyjechal i mi to naprawilasia21_87, no to super mam nadzieje ze zdasz i bedziesz smigac po naszych polskich drogach
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1725 Skąd: Kraków
Im. dziecka: Zosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 17:29
Madzia81 napisał/a:
jedziemy do Tesco, muszę małemu piżamę kupić, bo powyrastał.
Pilnuj rozmiarów, bo ostatnio coś pomieszane było... nacięłam sie ostatnio, kupiłam z metką 86, bo chciałam na dłużej mieć rozmiar, a był na styk, jak 80ki. A u nich zawsze muszę Zosi mniejsze kupować, bo duże mają...
My się wybieramy jutro, bo mi się pomarańcze kończą Mają u nas jakieś takie niby tanie i brzydkie, a pychotki - potrafię siąść i zjeść 2-3 na raz
Kamyczek napisał/a:
Zosia to chyba lubi wszystko, strasznie pogodny z niej dzieciaczek.
Scen wrzasków i protestów Wam nie opisuję, same smaczne kąski
Hmm... a propos scen: rano ryk z łóżeczka, dość przeraźliwy i żałosny. Podchodzę - Zosia płacze przez sen, wyciąga po coś rękę.Głaszczę i pytam:
- Co Ci jest, Zośku? Czego chcesz?
- Jaaajoooo!.. Jaaajoo na kolaaacjeeee...
Obiecałam jajo na kolację, pogłaskałam jeszcze trochę i dzieć pospał jeszcze kwadrans spokojnie
Diaboł się we mnie obudził - a jak by tak zasymulować, że przy remoncie zalaliscie jej część mieszkania itp i musi poczekać u córki aż wszystko naprawicie?
Bo rozumiem, że szczera rozmowa po niej spływa?
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 17:34
Tri, Oj to by od razu przyleciała, na miotle bo ona wiedziała że tak będzie. Najbardziej wkurza mnie jej stosunek do mnie nie mogę nakarmić królików, bo przecież w ciąży jestem, nie mogę zrobić prania, bo w ciąży jestem, nie mogę ugotować obiadu, bo w ciąży jestem. Ostatnio dość ostrym tonem zwróciłam jej uwagę, że CIĄŻA TO NIE CHOROBA! Mam jej po prostu dość.
Biedna Zosia tak bardzo chciała jajeczko, a matka wyrodna nie chciała dać. (żartuje oczywiście)
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 756 dni temu Posty: 748 Skąd: UK
Im. dziecka: Dawidek
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 19:52
Kamyczek, oj masz ty sie z ta tesciowa
Ja moja juz biore z dystansem bo wiem,ze jeszcze tylko pare tygodni i bedzie nas dzielilo mnostwo kilometrow i morze i gory i doliny
Madzia81 napisał/a:
Mała ważyła 3435, 51 cm, nie chce spać, tylko wisi na cycu.
no to calkiem niezla waga jak na dziewuszke,tymbardziej patrzac po rozmiarach naszej madzi .
Madzia81 napisał/a:
Madzia też nie śpi, bo jak Mała już przymknie oczka, to mamusia się w nią wpatruje jak w obrazek
no cala madziula
Mam tylko nadzieje,ze z tym imieniem nie wprowadzilam was w blad,bo wczoraj madzia pisala ze ma byc Nicol,no ale wiadomo ze mogli jeszcze zmienic zdanie.
motylek, ojjjjj,zycze szybkiego pozbycia sie tego szkodnika
malami napisał/a:
dużo Ci jeszcze zostalo tych godzinek do jazdy?
jeszce tylko 8
Tri napisał/a:
- Jaaajoooo!.. Jaaajoo na kolaaacjeeee...
udana ta wasza cora
asia21_87, no to obys jak najszybciej pozalatwiala formalnosci,a pozniej juz tylko szerokiej drogi i bezpiecznej jazdy
Ja czekam na e-randke na skypie z mezem,ale cos go jeszcze nie ma
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-10, 20:11
angik1683, Jak będziesz lecieć do męża mogę Ci wpakować teściową do samolotu? Zgubisz ją gdzieś później, a ja będę miała spokój. Co Ty na to?
angik1683 napisał/a:
Madzia81 napisał/a:
Mała ważyła 3435, 51 cm, nie chce spać, tylko wisi na cycu.
no to calkiem niezla waga jak na dziewuszke,tymbardziej patrzac po rozmiarach naszej madzi .
Znaczy przed ciążą? Bo brzusio Madzi to taki pokaźny był, ale widać że i córcia spora.
motylek A to szczurek czy myszka? Miałam kiedyś takiego parszywka z długim ogonem, teściowa go nie lubiła i unikała naszego pokoju... to były czasy. Podeślij mi go jak mąż już złapie postawie pod drzwiami sypialni będę miała spokój.
asia21_87, A potem życzę żeby mąż nie był taki bojaźliwy jak mój. Oddał mój samochód do warsztatu, a swojego nie da. Boi się małpa jedna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum