Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1261 dni temu Posty: 1036 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo, Nikodem
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-22, 21:46
Malami, podziwiam twój spokój Najlepszego na nowej drodze życia
U nas dzionek zleciał bardzo pracowicie. Zrobiliśmy sobie przemeblowanie w dużym pokoju Zaraz wygląda inaczej. Potem ja pojechałam na plotki do kumpeli a Damian wymieniał akwarium na większe (wolałam przy tym nie być, by nie widzieć tego bałaganu).
No i wreszcie kupiłam lampę.
Pogoda ostatnio dopisuje. Dwa dni było tak, że do południa mgła i szaro, ale po południu piękne słoneczko. Dzisiaj od samego rana świeciło no i na kolacje była kiełbaska i chlebek pieczony z grilla Jutro wystawiam leżaczek na taras.
Jeden minus dzisiejszego dnia, to to że mama gorzej się czuła i leżała całe popołudnie.
Okazało się na dodatek, ma nerwicę.
Teraz relax, no i piwko
Ps. No i @ przylazła, ale tym razem naprawdę się z tego cieszę, bo to mnie przybliża do programu. Nareszcie czuję, że coś się rusza. Od jutra już łykam leki.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 873 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-22, 22:22
My wylądowaliśmy u moich dziadków... Stęsknili się za Zosią, więc jako tako było, tylko ta masa soli w obiedzie...
A mielismy dziś polować na nową kanapę, bo przyszedł już zwrot podatku...
malutka-iwona - super, że się już zaczyna dziać Trzymam kciuki...
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie wszystko jest złotem, co się świecić raczy.
W życiu są radości i chwile rozpaczy.
Wam jednak niech słonko całe życie świeci,
miejcie radość z życia i pociechę z dzieci.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Informacje: Dołączyła 1087 dni temu Posty: 742 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-23, 21:16
Madzia81 napisał/a:
chyba ktoś tu nam ściemnia...
chyba tak... i to konkretnie
Wysłany: 2010-05-23, 21:17
Madzia81 napisał/a:
chyba ktoś tu nam ściemnia...
A ja znam takie malzentwo, ktorym ur sie dziecko w styczniu, a 2 w grudniu. Z tego wynika, ze tez nie czekali 6 tyg Takze wszystko jest mozliwe.
A skad wy wiecie, ze jeszcze 6 tyg nie minelo
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2895 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-23, 21:19
Witam wieczorkiem . Ja tylko na chwilkę bo jestem padnięta . Dziękuje dziewczyny za życzenia dla Danielka Urodzinki się udały jak powybieram jakieś zdjęcia to wstawię . A dzisiaj mieliśmy powtórkę z urodzin bo przyjechali chrzestni Danielka . A do tego komunia u koleżanki . Jak więc trochę w domu trochę ma komunii . Uciekam spać . Miłego wieczorku życzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum